Banner 980x90

Septembrī notiks tradicionālais Kārļa Ulmaņa atceres pasākums

Jelgava, 24.aug., LETA. 2.septembrī no plkst.12 Kārļa Ulmaņa dzimtajās mājās "Pikšas" Dobeles novada Bērzes pagastā notiks viņa atceres pasākums, aģentūru LETA informēja Valsts tehniskās uzraudzības aģentūras sabiedrisko attiecību speciālists Jānis Mergups-Kutraitis.

Atceres pasākums tiks atklāts plkst.12 pie Ulmaņa pieminekļa ar svinīgām uzrunām un Ulmaņa stipendijas pasniegšanu. Svētku laikā skanēs dziesmas jauniešu jauktā kora "Pa Saulei" izpildījumā.

Savukārt no plkst.13 muzeja svinēšanas laukumā varēs aplūkot Latvijas mazpulku veidoto ziedu klājumu mūzikas grupas "Rumbas kvartets" dziesmu pavadījumā, kā arī uzstāsies Dobeles kultūras nama tautas deju kolektīvi "Drīziņš", "Dreilīši" un "Dzīpars" un folkloras kopa "Dimzēns" un "Leimaņi".

Tāpat darbosies arī lauku labumu tirdziņš, bet lauku sētā pasākuma organizatori dalībniekus sagaidīs ar cienastu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)