Banner 980x90

Sieviete zaudē pirkstu, darbojoties ar mehānisko zāģi

Rīga, 29.jūn., LETA. Kāda sieviete guvusi nopietnu plaukstas traumu un zaudējusi pirkstu, strādājot ar mehānisko zāģi, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Negadījums notika Zemgalē, kur 46 gadus vecā sieviete zāģēja malku un ierāva pirkstu zāģa siksnā. Rezultātā viņa guva nopietnu plaukstas traumu, muskuļu un cīpslu bojājumus, kā arī viņai tika amputēts viens pirksts.

Sieviete tika nogādāta Rīgā specializētas palīdzības sniegšanai.

Savukārt 78 gadus vecs vīrietis ar ripzāģi traumēja sev plaukstu, kā rezultātā viņš sev nozāģēja pirksta galu.

Darbojoties ar ripzāģi, nopietnas traumas guva arī kāds 84 gadus vecs vīrietis Kurzemē. Viņš sev iezāģēja plauktā, gūstot pirkstu kaulu bojājumus un plēstas brūces, kā arī muskuļu un cīpslu bojājumus. Arī viņš tika nogādāts pie speciālistiem Rīgā.

Darbā gūtas traumas dēļ hospitalizēts tika 22 gadus vecs vīrietis Rīgā, kurš iespieda plaukstu starp metāla mehānismu. Viņš guva kaulu lūzumus plaukstā.

Kopumā dienestam aizvadītajā diennaktī bija 1122 izpildīti izsaukumi, no tiem 211 saistīti ar dažādām traumām un negadījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)