Banner 980x90

"Spodrība" saņēmusi ES oficiālo ekomarķējuma "EU Ecolabel" sertifikātu

Rīga, 26.maijs, LETA. Dobelē esošā ziepju, mazgāšanas, tīrīšanas un spodrināšanas līdzekļu ražotāja AS "Spodrība" saņēmusi Eiropas Savienības (ES) oficiālo ekomarķējumu "EU Ecolabel" sertifikātu, informēja uzņēmumā.

ES oficiālais ekomarķējuma sertifikāts piešķirts uzņēmuma radītajai ekoloģisko produktu līnijai "Eco Seal for Nature". Sertifikāts apliecina, ka uzņēmuma radītā produktu līnija atbilst "EU Ecolabel" izvirzītajiem ekoloģiskajiem kritērijiem.

Iegūtais sertifikāts ir arī oficiālā garantija pircējam, sniedzot precīzu, nemaldinošu un zinātniski pamatotu informāciju par produktu labvēlīgo ietekmi uz vidi. Produkti ir videi draudzīgi visā to dzīves cikla laikā - no ražošanas līdz nonākšanai vidē, uzsvēra uzņēmuma pārstāvji.

"Spodrības" ekoloģiskās produktu līnijas kosmētikas grupā iekļauti tādi produkti kā šķidrās ziepes, krēmziepes, šampūns un dušas želeja.

Uzņēmuma "Spodrība" direktors Raimonds Krampāns sacīja, ka uzņēmuma attīstībā nākotnē ekoloģiskajiem produktiem paredzama būtiska loma.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, "Spodrības" apgrozījums pērn bija 3,372 miljoni eiro, bet peļņa - 272 569 eiro. AS "Spodrība" dibināta 1995.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 625 686,6 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)