Banner 980x90

Spridzāns pārvēlēts Dobeles novada domes priekšsēdētāja amatā

Jelgava, 20.jūn., LETA. No Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) ievēlētais Andrejs Spridzāns šodien pārvēlēts Dobeles novada priekšsēdētāja amatā, aģentūru LETA informēja novada vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Velta Lagzdiņa.

Domes sēdē piedalījās 16 no 17 deputātiem, un Spridzāns guva 13 kolēģu atbalstu. Trīs balsoja pret viņu.

Priekšsēdētāja amatam virzīti arī no Spridzāna saraksta domē iekļuvušie Guntis Safranovičs un Viktors Eihmanis, taču viņi savas kandidatūras atsauca.

Taču Safranovičs ir saglabājis priekšsēdētāja vietnieka amatu.

ZZS Dobeles novada domē ieguvusi deviņus deputātu mandātus, pa četriem deputātiem domē ir "Vienotībai" un nacionālai apvienībai "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK.

Iepriekš Spridzāns aģentūrai LETA pauda, ka kopīgai uz attīstību vērstai sadarbībai Dobeles novada domē tiks aicināti arī politiskie spēki, kas nav guvuši tik lielu atbalstu kā uzvarējusī ZZS.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)