Banner 980x90

Teju visi Tērvetes novada domes deputāti šogad startē no viena saraksta

Jelgava, 24.apr., LETA. Vienīgais saraksts, kas līdz šodienai iesniegts vēlēšanām Tērvetes novadā, ir vēlētāju apvienības "Mūsu mājas ir te" saraksts, kurā apvienojušies astoņi no deviņiem esošajiem domes deputātiem, liecina Centrālās vēlēšanu komisijas dati.

"Mūsu mājas ir te" saraksta līdere, tāpat kā iepriekšējās vēlēšanās, ir domes priekšsēdētāja Dace Reinika, tāpat sarakstā ir no vēlētāju apvienības ievēlētie Arvīds Bruss, Normunds Namnieks un Indriķis Vēveris.

Taču šogad sarakstam pievienojušies arī Ieva Krūmiņa, Linda Karloviča un Dzintra Sirsone, kas šajā sasaukumā tikušas no "Līdzi laikam" saraksta, kā arī vēlētāju apvienību "Nākotnes vārdā" pārstāvošais Sandris Laizāns.

Anitra Skalbiņa, kas esošajā domē pārstāv apvienību "Jumis", kā kandidāte pašlaik nav pieteikta.

Apvienotais saraksts izveidots, lai kopīgi īstenotu novada attīstībai izvirzītos mērķus. Savā priekšvēlēšanu programmā apvienība norāda, ka ir pret jaunām reģionālām reformām.

Tērvetes novada domē ir deviņas deputātu vietas.

Jau vēstīts, ka vairākās pašvaldībās joprojām nav iesniegts neviens vai arī pieteikts tikai viens kandidātu saraksts pašvaldību vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)