Banner 980x90

Tervetē atklās restorānu "Zoltners" ar viesnīcu un alusdarītavu 

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Piektdien, 2.oktobrī, Tērvetē atklās jauno restorānu "Zoltners" ar alus darītavu un viesnīcu, kas pieder Tērvetes novada uzņēmējam Valteram Brusam kopā ar Gunitu Brusu, aģentūru LETA informēja īpašnieku pārstāve Laura Andžāne.

Viņa skaidroja, ka restorāns "Zoltners" piedāvās iespēju baudīt izsmalcinātu maltīti no svaigiem sezonas produktiem. "Dabiskums un vienkāršība ir "Zoltnera" ēdienkartes būtiskākie elementi. Apvienojumā ar šefpavāra Endija Vinerta īpašo pieeju tie rada Ziemeļeiropai raksturīgas garšu kombinācijas un atklāj aizvien jaunas vietējo produktu garšu nianses," pauda Andžāne.

Savukārt "Zoltners" alu, kas tiks darināts turpat, jaunatklātajā alusdarītavā, būs iespējams baudīt gan uz vietas restorānā, gan iegādāties līdzi ņemšanai.

Viesnīca "Zoltners" apdzīvo pagājušā gadsimta trīsdesmitajos gados būvētu privātmāju un ir saglabājusi tās silto, mājīgo gaisotni, informēja Andžāne.

Viesnīcas pirmajā stāvā būšot pieejami ērti numuri, kas sniedzot visu nepieciešamo harmoniskai atpūtai - no augstvērtīga dizaina iekštelpās līdz brīnišķīgam skatam pa logu. Ēkas otrajā stāvā mājvietu raduši arī divi plašāki apartamenti, kas piemēroti gan ģimenei, gan klusumu alkstošam vientuļniekam. Apartamenti iekārtoti, domājot, lai viesis var šeit justies kā mājās, baudot "Zoltnera" atmosfēru arī ilgāku laiku, aprakstīja īpašnieku pārstāve.

"Zoltners" ir mūsu izsapņota un izauklēta mājvieta izcilai atpūtai. Tā ir vieta, kur laika plūdums kļūst nebūtisks. Miers un atmosfēra, ko veido Tērvetes lauku ainava un pārdomātā arhitektūra, ir izcila vide, kurā aizmirst pilsētas rūpes un steigu," pārliecināti "Zoltnera" saimnieki Gunita un Valters Brusi, atklājot, ka nosaukums "Zoltners" nesot saimnieka vecvectēva vārdu, kas apliecina atbildību un personisku attieksmi pret katru detaļu šajā īpašumā.

Kā ziņots, šovasar Tērvetes novadā tapa jauns restorāns ar alus darītavu un viesnīcu, aģentūrai LETA iepriekš pastāstīja Bruss.

Viņš skaidroja, ka restorāna, alus darītavas un viesnīcas ēkas Tērvetes novada Tērvetes pagasta Kroņaucē jau ir izbūvētas, un patlaban topošajai iestādei tiek komplektēti darbinieki. Alus darītava iecerēta kā neliela apjoma svaigā alus ražotne, un tā atradīsies vienā ēkā ar augstas klases restorānu, kuram līdzās būs arī viesnīca.

Šis projekts īstenots, sadarbojoties Brusa zemnieku saimniecībai (ZS) "Strazdi" ar viņam piederošo SIA "Silāres", un infrastruktūra atrodas Tērvetes pagasta Kroņaucē, netālu no "Kalna kliņģeriem", kas ir bāzes vieta saimniecībai un uzņēmumiem.

Saskaņā ar "Firmas.lv" informāciju Bruss ir ZS "Strazdi" īpašnieks, tāpat līdzīpašnieks (98,16%) SIA "Silāres" Tērvetes novada Augstkalnē, vienīgais SIA "Cers" īpašnieks un arī 33,30% līdzīpašnieks SIA "Agro IT", kas abas atrodas Tērvetes novada Tērvetes pagasta Kroņaucē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)