Banner 980x90

Tērvetē norisināsies vides stāstu dienā "Uz zaļa zara"

Rīga, 21.aug., LETA. Tērvetes dabas parkā sestdien, 24.augustā, būs iespējams iepazīt vides stāstus "Uz zaļa zara", apvienojot pastaigu tematiskajās parka daļās ar dziesmām, dejām un teātra spēli, aģentūru LETA informēja dabas parka Tērvetē informācijas centrā.

Plkst.13 Atrakciju laukuma estrādē būs skatāma izrāde "Rūķi mežā". Uzvedumā piedalās Bērnu jauniešu centrs Altona - teātra studijas audzēkņi un pedagogs, režisors Reinis Vējiņš.

No plkst.12 līdz 14 Rūķu pilsētā "Čiekure" varēs dziedāt un rotaļāties ar Pasaku nama tēliem. Savukārt plkst.13 paredzēts muzikāls brīdis kopā ar ģitāristu Reini Jauno. Darbojies kokapstrādes darbnīcā un citas aktivitāte.

Parkā būs arī īpašs viesis. No plkst.12 līdz 15 māksliniece Aija Prince Galzone aicinās radošos parka apmeklētājus veidot gleznošanas kopdarbu - mežirbes, Latvijas gada putna, gleznu.

Tāpat pasaku mežā pēdējo reizi šovasar būs sastopami pasaku tēli - princese Zeltīte, Sīkstuļa būdas iemītnieki un Sila raganiņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)