Banner 980x90

Tērvetes novadā līdz 100 eiro palielina pabalstu audžuģimenēm bērna apģērba un mīkstā inventāra iegādei

Rīga, 2.apr., LETA. Tērvetes novada pašvaldība līdz 100 eiro palielinājusi pabalstu audžuģimenēm bērna apģērba un mīkstā inventāra iegādei, liecina publikācijas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Līdz šim ikgadējais pabalsts bijis 75 eiro, taču pašvaldība lēmusi palielināt atbalstu līdz 100 eiro. Pašvaldība secinājusi, ka izmaiņas neradīs būtisku ietekmi uz tās budžetu.

Lai veiktu izmaiņas, novada dome grozījusi saistošos noteikumus "Par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par trūcīgu vai maznodrošinātu un sociālās palīdzības pabalstiem Tērvetes novada pašvaldībā".

Tērvetes novadā audžuģimene, ja lēmumu par bērna ārpusģimenes aprūpi pieņēmusi novada bāriņtiesa, saņem atlīdzību par audžuģimenes pienākumu veikšanu, pabalstu bērna uzturam, kā arī pabalstu apģērba un mīkstā inventāra iegādei. Audžuģimene saņem atlīdzību par audžuģimenes pienākumu veikšanu saskaņā ar Ministru kabineta noteikumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)