Banner 980x90

Tērvetes novada pašvaldība piešķir 4858 eiro remontiem Mežmuižas baznīcā

Jelgava, 13.jūl., LETA. Tērvetes novada dome atbalstīs Augstkalnes-Mežmuižas evaņģēliski luteriskās baznīcas atjaunošanu, piešķirot 4858 eiro, lēmuši novada domes deputāti.

Augstkalnes-Mežmuižas evaņģēliski luteriskā draudze ar Eiropas Savienības fondu atbalstu plāno atjaunot baznīcas ārsienu vēsturiskā krāsojuma daļu - zvanu torņa apakšdaļu. Draudze pašvaldībai lūgusi finansēt desmito daļu no projekta izmaksām 4858 eiro.

Tā kā baznīcas ēka ir valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, ir pieejama sabiedrības apskatei, domes deputāti atbalstīja draudzes lūgumu, piešķirot prasīto summu no 2017.gada pašvaldības budžeta līdzekļiem, kas paredzēti biedrību finansējumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)