Banner 980x90

Tērvetes tauriņu māja sezonu sāks ar jaunumiem ekspozīcijā

Jelgava, 3.apr., LETA. Lieldienu brīvdienās - 14.aprīlī - durvis apmeklētājiem vērs Tērvetes tauriņu māja, kurā šogad būs apskatāmi jauni tropu tauriņi, aģentūru LETA informēja apskates objekta īpašnieki.

Šī būs Tērvetes tauriņu mājas otrā sezona, un ekspozīcijas zāle tiks papildināta ar dažādiem jaunumiem un uzlabojumiem, savukārt Lieldienu brīvdienās paredzēti tematiski pārsteigumi gan pašiem mazākajiem apmeklētājiem, gan pieaugušajiem.

Tērvetes tauriņu mājā vienlaikus var apskatīt un iepazīt dažādas eksotiskas tropu tauriņu sugas no dažādiem kontinentiem. Tauriņu mājas saimnieki aicina viesus ciemošanos Tērvetē iesākt un noslēgt tieši ar Tērvetes tauriņu mājas apmeklējumu, jo tauriņu aktivitāte dienas laikā mainās.

Tērvetes tauriņu mājā 2016.gada sezonā viesojās vairāk nekā 10 000 apmeklētāju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)