Banner 980x90

Tikai vienu reizi gadā - "Latvijas Gada auto" piedāvā visiem izmēģināt jaunākos automobiļus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 15.oktobrī, no plkst.11.00 līdz plkst.18.00 pie tirdzniecības centra "Mols" norisināsies jau par tradīciju kļuvusī "Latvijas Gada auto testu diena Molā" ar saukli "Pielaiko savu auto!", pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē "Latvijas Gada auto testu diena Molā" sabiedrisko attiecību speciāliste Kristīne Hausmane.

Ikvienam interesentam būs dažādās ar auto tematiku saistītās aktivitātēs, tostarp doties testa braucienos ar jaunākajiem auto modeļiem Latvijā.

Gada nogale Latvijas auto nozarē ir nozīmīgs laiks, jo tiek vērtēti autobūves jaunumi un izlemts, kurš modelis iegūst "Latvijas Gada auto" titulu. Pirms pāris nedēļām žūrija un mediji devās testa braucienā uz Kurzemi ar 13 šī gada titula pretendentiem. Tas ir aizraujošs, bet arī sarežģīts darbs, ar kuru "Latvijas Gada auto" piedāvā iepazīties ikvienam. Tādēļ sestdien, 15.oktobrī pie tirdzniecības centra "Mols" notiks "Latvijas Gada auto testu diena Molā", kuras laikā jebkuram interesentam ar derīgu autovadītāja apliecību būs iespējams ik pa 20 minūtēm doties testa braucienā un novērtēt apmēram 20 jaunākos auto modeļus – piemēram, "Audi Q2", "BMW X1", "Ford Edge", "Mazda MX-5", "Nissan Qashqai", "Nissan X-Trail", "Renault Megane", "Renault Talisman GrandTour", "Toyota Corolla", "Toyota RAV4 Hybrid", "Volkswagen Passat GTE", "Volkswagen Tiguan", "Volvo S90" u.c.

"Katrs auto izceļas ar kaut ko savu, un katram auto vienmēr būs savs pircējs! Tādēļ ar saukli "Pielaiko savu auto!" īpaši aicinām tos, kuri tuvākajā laikā plāno iegādāties jaunu spēkratu! Šeit būs lieliska iespēja izmēģināt daudzus jaunākos automobiļus vienuviet, kas citkārt prasa atvēlēt diezgan daudz laika vai pat ir neiespējami. Turklāt katrs auto dīleru salons šajā dienā piedāvās īpašas akcijas un cenas," par gaidāmo pasākumu stāsta konkursa "Latvijas Gada auto" rīkotājs Māris Ozoliņš. "Interesanti būs arī tiem, kuriem jauna automobiļa iegāde nav aktuāla, jo papildus testa braucieniem ir paredzētas vēl dažādas izglītojošas un izklaidējošas aktivitātes. Esam arī nodrošinājušies pret sliktiem laika apstākļiem, lai lietus gadījumā "Latvijas Gada auto testu diena Molā" varētu baudīt sausumā un siltumā."

Bezmaksas semināros autožurnālista Ata Jansona un autosporta meistara Ivara Caunes vadībā ik pa stundai varēs atsvaidzināt un iegūt jaunas zināšanas par pareizas sēdpozīcijas izvēli un stūrēšanu, kā arī citiem knifiem, lai auto vadīšana kļūtu drošāka un ērtāka. Sadarbībā ar Ceļu satiksmes drošības direkciju būs iespējams "uz savas ādas" pārbaudīt to, kādēļ ir nepieciešams lietot drošības jostas.

Savukārt izklaidējoši azartiskā veiklības braucienā noteiktā laikā būs jāveic dažādi manevri. Labākais dalībnieks uz nedēļas nogali iegūs pavisam jauno Volkswagen Tiguan ar pilnu degvielas bāku.

Pretendentu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2017" turpinās līdz 2.novembrim. "Latvijas Gada auto 2017" titula ieguvējs tiks paziņots 9.decembrī apbalvošanas ceremonijā, kuru varēs vērot tiešraidē TV un internetā.

Šogad tituls "Latvijas Gada auto" tiks pasniegts jau 18.reizi kopš 1998.gada

Atbalsta: "T/c Mols", "Delfi", "iAuto.lv", Latvijas Avīze, "Tvnet", "jauniauto.lv", "Auto ziņas", "Zebra", "garaza.lv", "dzivoklis.lv", "Avalon Hotel", "LAMB", "KPMS & Partneri", "V4 motors".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)