Banner 980x90

TSK "Sprīdītis" aicina uz orientēšanās sprintu Dobelē 

Dobele.lv
Dobele.lv

Sestdien, 31.oktobrī, Tautas sporta klubs organizē orientēšanās sprinta sacensības pilsētā.

Katrs var ierasties starta vietā, pieteikties, izvēlēties vienu no dažāda garuma distancēm un veikt to, pārbaudot savas spējas saprast karti un orientēties dažādos apstākļos, pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja Dobeles novada pašvaldībā.

Karte aptver Dobeles pilsdrupas, stadionu, 1. vidusskolas un ģimnāzijas apkārtni, kā arī teritoriju starp  Tērvetes ielu un Bērzes upi. Ja kāds grib apgūt orientēšanās iemaņas, bet neuzdrīkstas doties meža distancēs, tad šī ir īstā iespēja.

Pieteikšanās un starts laikā no plkst.10.00 līdz 12.00 Dobelē, Dzirnavu un Zemgales ielu stūrī (asfaltētais laukums pie noliktavām netālu no Veselības takas sākuma).  Vajadzības gadījumā pirms starta varēs saņemt speciālista konsultāciju.

 

Maksa par dalību (ieskaitot  krāsainu karti):

Pieaugušajiem -  3 eiro

Jauniešiem 13-18 g. - 1 eiro

Jaunākiem bērniem - bez maksas.

Orientēšanās inventāra īre - 1 eiro (kompass, atzīmēšanās ierīce "pirkstiņš").

Bērnus līdz 10 gadu vecumam (T distancē) paredzēts pavadīt kādam no lielākajiem ģimenes locekļiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)