Banner 980x90

Ugunsgrēkā Dobeles novadā cietis viens cilvēks

Rīga, 4.dec., LETA. Ugunsgrēkā, kas izcēlies kādā dzīvojamā mājā Dobeles novadā cietis viens cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Viņa stāstīja, ka izsaukums uz notikuma vietu saņemts plkst.20, jo bija izcēlies ugunsgrēks kādā dzīvojamajā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg vienstāvu mūra ēka 100 kvadrātmetru platībā un pie mājas piebūvēta siltumnīca 10 kvadrātmetru platībā.

Ugunsgrēkā cieta viens cilvēks, kurš tika nodots mediķiem.

Kopumā VUGD aizvadītajā diennaktī dzēsis 13 ugunsgrēkus, no tiem pieci ugunsgrēki dzēsti Rīgā, pa četrām ugunsnelaimēm reģistrēts citās Latvijas pilsētās un novados.

VUGD veicis arī 15 glābšanas darbus un saņēmis astoņus maldinošus izsaukumus.

Kopš gada sākuma Latvijā reģistrēti 8730 ugunsgrēki, no tiem 2090 bija pērnās zāles dedzināšanas gadījums. Ugunsnelaimēs cietuši 325, bet gājuši bojā 68 cilvēki, starp tiem trīs nepilngadīgie.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)