Banner 980x90

Valpurģu naktī Tērvetē gaidāmi muzikāli priekšnesumu un uguns šovs

Jelgava, 24.apr., LETA. 30.aprīlī Tērvetes dabas parkā norisināsies pasākums "Valpurģu nakts pavasarīgās mistērijas", kurā paredzēti muzikāli priekšnesumi un uguns šovs, aģentūru LETA informēja dabas parka Tūrisma informācijas centrā.

Rūķu sētā un Rūķu ciemā no plkst.19 līdz 21 darbosies Rūķu saimes pārstāvji, bet Rūķu pilsētā "Čiekure" no plkst.20 līdz 21 varēs dziedāt un dejot kopā ar Čučumuižas rūķiem.

Pasākumi no plkst.21 līdz 23 notiks arī Pasaku mežā, bet atrakciju laukuma estrādē no plkst.21 līdz 23 paredzēta muzikāla un izklaides programma ar grupām "Radio Orchestra", "Chill Out" un uguns šovu no "Soul of Flames".

Pasākuma rīkotāji aicina ierasties maskās un piedalīties masku parādē, ērtai pastaigai naksnīgā mežā līdzi jāņem lukturīši.

Valpurģu naktī būs pieejami arī "Laimīgās zemes" virvju un trošu ceļi, savukārt Tērvetes tauriņu mājās no plkst.19 līdz diviem naktī būs redzama krēslas tauriņu parāde un gaismu spēles.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)