Banner 980x90

VARAM Dobelē tiekas ar plānošanas reģioniem

Lai diskutētu par plānošanas reģionu funkcijām, ieviestajiem projektiem un turpmākajiem darbības virzieniem, kā arī uzņēmējdarbības attīstības sekmēšanu reģionos, ceturtdien, 29.maijā vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Romāns Naudiņš Dobelē tiekas ar Zemgales politiķiem un piecu plānošanas reģionu administrācijas pārstāvjiem, pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informēja Zemgales Plānošanas reģiona sabiedrisko attiecību speciālists Aigars Ieviņš.

Diskusijās par plānošanas reģionu esošajām funkcijām, līdzšinējā darbībā paveikto un risināmajiem jautājumiem ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas pārstāvjiem paredzēts vienoties par kopsaucēju plānošanas reģionu turpmākajos darbības virzienos - deleģēto funkciju paplašināšanu, atsevišķu funkciju stiprināšanu un darbības tālāku pilnveidošanu.

Savukārt pēcpusdienā paredzēta Dobeles un pilsētā īstenoto ar Zemgales Plānošanas reģiona (ZPR) atbalstu ieviesto projektu apskate. Plkst.12 tiks apmeklēta pilsētas pašvaldības policija, kurā sniegs ieskatu ZPR īstenotajā projektā par videonovērošanas sistēmu izveidi reģiona pilsētās, tostarp Dobelē.

Tiekoties ar Dobeles Pieaugušo izglītības un uzņēmējdarbības atbalsta centra direktori Brigitu Tivču, ministrijas pārstāvjiem tiks stāstīts par uzņēmējdarbības attīstības sekmēšanas iespējām reģionos, ko papildinās esošo un potenciālo industriālo zonu un uzņēmuma "Tenax" apskate. Dienas noslēgumā VARAM pārstāvji tiksies ar ZPR īstenotā projekta rezultāta - Dobeles Amatu mājas - pārstāvjiem un apmeklēs Valsts Augļkopības institūtu un Dobeles ceriņu dārzu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)