Banner 980x90

Viesnīcas un restorāna "Zoltners" īpašnieks: Latvijā vēl ir iespējas jaunām viesu izmitināšanas vietām

Jelgava, 17.apr., LETA. Latvijā vēl ir nepieciešamas jaunas viesu izmitināšanas vietas, sarunā ar aģentūru LETA pauda zemnieks, Tērvetes viesnīcas un restorāna "Zoltners" līdzīpašnieks Valters Bruss.

"Zoltnerā" jau izjūtot tūrisma sezonas sākumu, jo līdz ar silto laiku cilvēki arvien vairāk dodas izbraucienos.

"Arī Tērvetes dabas parks dod savu pienesumu. Paredzam, ka cilvēku būs tikpat daudz kā pagājušajā sezonā, jo turpinās tendence, ka cilvēki brīvdienās, darba dienu vakaros dodas ārpus mājām kaut ko redzēt, apskatīt, apmeklēt," prognozēja Bruss.

Lai arī Tērvetes dabas parks īpaši iecienīts ir lietuviešu vidū, kaimiņvalsts viesi nav nozīmīgākā "Zoltnera" apmeklētāju daļa. Bruss uzskata, ka lietuvieši ir budžeta ceļotāji, un var izvēlēties citas naktsmītnes vai ēdināšanas iestādes apkārtnē, jo piedāvājums un cenu līmenis ir gana plašs. Vienlaikus viņš atzina, ka gan Tērvetē, gan Latvijā iespējams radīt jaunus izmitināšanas pakalpojumus tūristiem.

"Tērvetē vēl ir vieta ne tikai ēdināšanas, bet arī viesu izmitināšanas iestādēm, kuras skaidri saprotot savu specifiku, izprot, uz ko orientēties un kādas vajadzības apmierināt. Un tas nav tikai Tērvetē, visā Latvijā trūkst gan budžeta, gan augsta līmeņa naktsmītņu," klāstīja Bruss, piebilstot, ka lielai daļai gan jāsaprot, ka jāorientējas tikai uz vasaras sezonu.

"Firmas.lv" dati liecina, ka SIA "Silāres", kas apsaimnieko viesnīcu un restorānu, 2016.gadā apgrozījusi 1 890 428 eiro un cietusi 187 313 eiro zaudējumus. Brusam uzņēmumā pieder 98,16% kapitāldaļu, Dzidrai Norvaišai 0,97%, bet Zinaidai Liepiņai - 0,87%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)