Banner 980x90

Zemgales uzņēmēji meklē biznesa iespējas Gruzijā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Zemgales plānošanas reģiona 29 dalībnieku delegācija Jelgavas mēra Andra Rāviņa (ZZS) vadībā viesojās Kutaisi pilsētā, Gruzijas Imeretijas reģionā, lai ar reģiona un pilsētas vadītājiem, un biznesa pārstāvjiem apspriestu Latvijas-Gruzijas divpusējo biznesa potenciālu un konkrētas sadarbības iespējas starp diviem valstu reģioniem, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā.

Kutaisi notika plašs Latvijas-Gruzijas reģionālais forums, kurā ar apsveikuma uzrunu uzstājās Latvijas vēstniece Gruzijā Elita Gavele. Vēstniece norādīja uz īpaši draudzīgām Latvijas-Gruzijas politiskajām attiecībām un intensīvo politisko dialogu. Vienlaikus viņa uzsvēra, ka divu valstu ekonomikas sadarbībā ir lielas iespējas tālākai izaugsmei.

Gruzijas Ārlietu ministrijas ministra vietnieks Dāvids Džalaganja sniedza pārskatu par Gruzijas ekonomikas potenciālu, īpaši pēc Asociācijas līguma ar Eiropas Savienību (ES) parakstīšanas un Gruzijas veiktajām reformām, īstenojot padziļinātu un visaptverošu brīvās ekonomikas nolīgumu ar ES.

Foruma oficiālās daļas noslēgumā visiem Zemgales plānošanas reģiona delegācijas dalībniekiem bija iespējas divpusējām sarunām ar Gruzijas plaši pārstāvēto uzņēmēju delegācijas biedriem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)