Banner 980x90

3 situācijas, kad īstermiņa aizdevums ir pamatots

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Neparedzēti tēriņi var rasties ikvienam cilvēkam, un dažkārt nestandarta situāciju var atrisināt ar kredīta palīdzību, ja vien nav citu iespēju, kā iegūt nepieciešamo naudas summu. Īstermiņa aizdevums ir pakalpojums, kas ļauj salīdzinoši īsākā laika posmā iegūt savā rīcībā trūkstošos līdzekļus. Atceries, ka ātrais kredīts nav brīnumlīdzeklis, ko var izmantot jebkurā brīdī. Lai aizdevums būtu izdevīgs un aizņemšanās pieredze būtu patīkama, pirms pieteikšanās izvērtē savu situāciju un noskaidro, vai ātrais kredīts patiešām ir nepieciešams.

Kā noteikt kredīta nepieciešamību?
Īstermiņa aizdevums ir paredzēts neatliekamiem tēriņiem, tāpēc vispirms pajautā sev, vai bez papildu naudas summas Tava situācija pasliktināsies vai tomēr nemainīsies. Pieteikšanās ātrajam kredītam var būt pamatota, ja aizdevums palīdzēs:
- izvairīties no liekiem tēriņiem
- iegādāties ikdienā un veselībai nepieciešamas preces, piemēram, medikamentus;
- apmaksāt steidzamus pakalpojumus, piemēram, sadzīves tehnikas vai auto remontu, mājas komunikāciju labošanu.

Ikviena cilvēka lēmums par pieteikšanos aizdevumam ir individuāls un aizņemšanās iemesli mēdz būt dažādi, taču īstermiņa kredītu nevar izmantot izklaidei, jo aizdevums nozīmē papildu izmaksas un prasa rūpīgu attieksmi pret personīgām finansēm kredīta atmaksas laikā.

Kur aizņemties naudu līdz algas dienai?
Viens no draudzīgākajiem aizdevējiem Latvijā ir Ondo.lv. Aizdevuma summa ir piemērota gan nelieliem ikdienas tēriņiem, gan nopietnākiem pirkumiem, turklāt pirmais kredīts ir pieejams ar 100 % atlaidi komisijas maksai. Ar Ondo.lv varēsi iegūt:
- 50–300 eiro, ja piesakies pirmo reizi;
- 50–425 eiro, ja aizņemies atkārtoti.

Ondo.lv piedāvātais kredīts ir īstermiņa aizdevums, tāpēc tā atmaksas laiks ir no 10 līdz 30 dienām. Samērojot savu ienākumu līmeni ar kredīta apjomu, izvēlies sev izdevīgu termiņu:
- īsāku – atmaksā kredītu uzreiz pēc algas saņemšanas, ja aizņemies pāris dienu pirms tās;
- garāku – veido uzkrājumus ik nedēļu un sedz parādsaistības pāris nedēļu vai mēneša laikā.

Lai izmantotu Ondo.lv pakalpojumus, Tev jābūt vecumā no 20 līdz 75 gadiem un ar labu kredītvēsturi. Ondo.lv garantē godīgu komercpraksi, tāpēc ienāc www.ondo.lv un uzzini vairāk! Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)