Banner 980x90

5 lietas un vietas, ko izbaudīt Jūrmalā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jūrmala ir viena no iecienītākajām kūrortpilsētām Latvijā. Jūrmala asociējas ar pludmali un visām tās piedāvātajām atpūtas iespējām, tomēr šī pilsēta var piedāvāt daudz vairāk, tāpēc pirms došanās uz turieni ir vērts uzzināt, ko tad var izbaudīt šajā skaistajā pilsētā bez pastaigām un atpūtas pludmales smiltīs. Iesaka dāvanu serviss "Lieliska Dāvana", kas piedāvā iegādāties dāvanas un pakalpojumus ne tikai Jūrmalā, bet arī citviet Latvijā.

Apmeklēt Jūrmalas brīvdabas muzeju
Jūrmala var lepoties ar savu brīvdabas muzeju, kas ļauj ielūkoties Jūrmalas zvejnieku ikdienā, kāda tā bija pirms daudziem gadiem – 19. gadsimta beigās un 20. gadsmta sākumā. Apmeklētāji var uzkāpt uz autentisku zvejas kuģu klāja, izmēģināt roku dažādās zvejnieku tradicionālajās prasmēs – virves vīšanā, tīklu aušanā. Brīvdabas muzejā notiek arī zivju kūpināšana. Zivis var nobaudīt, var uzzināt par to kūpināšanas noslēpumiem. Ja esat Jūrmalā un domājat, kur varētu doties, tad atcerieties par Jūrmalas brīvdabas muzeju.

Izdaudīt skaistuma procedūras Hotel Jūrmala SPA
Publicitātes fotoPublicitātes foto


Tie, kuri ieradušies Jūrmalā ar mērķi kārtīgi atpūsties un palutināt savu ķermeni pludmales saulītē, noteikti būs ieinteresēti plašajā SPA un skaistuma procedūru klāstā, ko piedāvā Hotel Jūrmala SPA. Pieejamas dažādas relaksācijas procedūras, masāžas, atpūta SPA zonā. Hotel Jūrmala SPA ir lieliska vieta, ko izvēlēties, ja vēlaties izbaudīt romantisku, nesteidzīgu un lutinošu atpūtu, ko var papildināt ar izmeklētu maltīti. Ja vēlaties Jūrmalā pavadīt vairākas dienas, tad Hotel Jūrmala SPA piedāvā arī ērtus numuriņus nakšņošanai.

Uzkāpt Dzintaru Mežapara skatu tornī
Dzintaru Mežaparkā ir skatu tornis, kas ir augstākā vieta, no kurienes vērot skaisto Jūrmalas panorāmu. Uzkāpjot tajā, atradīsieties 33,5 metru augstumā. Skatu tornis atrodas pastaigu parkā, kur lieliski varēsiet pavadīt arī laiku kopā ar bērniem, jo tur ir rotaļu laukums, skeitotājiem un skrituļotājiem pielāgota vide, iespēja izbraukt ar elektroauto. Tā būs sakārtota un patīkama vide, kurā pavadīt laiku svaigā gaisā tā, lai interesanti būtu visiem ģimenes locekļiem. Un noteikti uzkāpiet skatu tornī!

Apmeklēt Ķemeru tīreļa taku
Publicitātes fotoPublicitātes foto
Tiem, kuriem katrā vietā patīk izbaudīt labākos dabas skatus, noteikti jādodas uz Ķemeru tīreļa taku, kur tiešām skats liek elpai aizrauties. Šajā vietā ir īpaša fauna un flora, īpaša atmosfēra un noskaņa. Purvā ir izveidota koka dēļu taka, kurai ir gan īsāks, gan garāks maršruts. Lielajā takā ietverts arī skatu tornis, kas ļaus uz šo neparasti skaisto vietu paskatīties no vairāku metru augstuma. 

Apskatīt Aspazijas māju
Kas gan būtu ciemošanās citā pilsētā, ja netiktu izbaudīta arī kultūra. To varat atrast atjaunotajā Aspazijas mājā, kurai ir īpaša aura, jo tajā pulcējas Latvijas inteliģence, notiek dažādi interesanti pasākumi. Tagad izveidota interaktīva ekspozīcija ar digitāliem elementiem. Māja pati par sevi ir unikāls arhitektūras elements, kas lieliski raksturo Jūrmalas noskaņu. Aspazija ir viena no spēcīgākajām sievietēm Latvijas kultūras vēsturē, viņas mantojums ir aktuāls arī mūsdienās, tāpēc nepalaidiet garām iespēju paviesoties viņas mājā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)