Banner 980x90

51 254 eiro no Dobeles novada kapitālsabiedrību peļņas ieguldīs uzņēmumu attīstībā

Jelgava, 29.maijs, LETA. 51 254 eiro no Dobeles novada pašvaldības kapitālsabiedrību peļņas tiks izlietoti uzņēmumu ilgtspējīgas attīstības nodrošināšanai un konkurētspējas saglabāšanai, lēmuši novada domes deputāti.

Dome lēmusi, ka pašvaldības kapitālsabiedrībām SIA "Dobeles un apkārtnes slimnīca", SIA "Dobeles enerģija", SIA "Dobeles namsaimnieks" un SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" nav jāmaksā dividendes no kapitālsabiedrības tīrās peļņas par 2016.gadu par pašvaldības kapitāla izmantošanu.

SIA "Dobeles un apkārtnes slimnīca" peļņas daļu 31 921 eiro apmērā varēs izmantot jumta remontam, savukārt SIA "Dobeles enerģija" jaunu siltumapgādes sistēmu izbūvē ieguldīs 7710 eiro. Iekšpagalma sakārtošanai Zaļajā ielā 3 SIA "Dobeles namsaimnieks" novirzīs 11 159 eiro, savukārt 464 eiro no SIA "Dobeles komunālie pakalpojumi" peļņas nolemts izmantot materiāli tehniskās bāzes uzlabošanai.

Tāpat Dobeles novada domes deputāti ļāvuši SIA "Dobeles ūdens" 2016.gada zaudējumus 141 464 eiro un iepriekšējo gadu zaudējumus 79 551 eiro segt no avansa maksājumos uzskaitītajiem Dobeles novada pašvaldības naudas ieguldījumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)