Banner 980x90

"Ippon" karatisti izcīna 3.vietu Latvijas J.K.A karate do čempionātā Daugavpilī!

11.Februārī Daugavpilī notika atklātais Latvijas J.K.A karatē do čempionāts ,kurā piedalījās ap 180 sportistiem no 15 karatē klubiem no Latvijas,Lietuvas,Krievijas un Baltkrievijas.Karatē klubu "Ippon" sacensībās pārstāvēja 12 sportisti no Dobeles un Jaunbērzes.

Sportisti piedalījās 4 disciplīnās – kata (vingrinājumu kompleksi), sumo,kumite (cīņa ar pretinieku) un pirmo reizi arī komandu kumite (komandu cīņas ar pretinieku komandu).

"Ippon" kluba sportisti izcīnīja 22 godalgotās vietas – 7 zelta,6 sudraba un 9 bronzas medaļas,kas klubu kopvērtējumā ļāva izcīnīt 3.vietu 15 klubu konkurencē.

Pirmās vietas izcīnīja:
Haralds Ikvilds ( sumo un komandu kumite)
Marks Blumfelds (kumite)
Jānis Apinis(Sumo un komandu kumite)
Anastasija Bakaite( kumite un kata)
Evelīna Biļinska (Kata)

10 -11gadu vecu sportistu konkurencē komandu kumite mūsu puiši Jānis Apinis un Haralds Ikvilds ieguva 1.vietu uzvarot Lietuviešu un Baltkrievu komandu.

Otrās vietas izcīnīja:
Haralds Ikvilds (kumite)
Jānis Latvers (kata un kumite)
Jānis Apinis(kumite)
Niks Endziņš(kumite un komandu kumite)
Ksenija Roze(kata)
Kaspars Latvers (komandu kumite)
Regnārs Lambreksis( komandu kumite)
Sandris Krūmiņš(kumite)

12 -13 gadu vecu sportistu konkurencē komandu kumitē mūsu puiši Haralds Ikvilds ,Jānis Latvers un Antons Maļavkins izcīnīja 2.vietu finālā zaudējot sportistiem no Lietuvas,bet uzvarot Daugavpils un Lietuvas komandas.

14 – 15 gadu vecu sportistu konkurencē komandu kumitē mūsu puiši Kaspars Latvers,Niks Endziņš un Regnārs Lambreksis izcīnīja 2.vietu uzvarot komandu no Lietuvas,bet zaudējot Baltkrievijas sportistiem.

Trešās vietas izcīnīja:
Ksenija Roze(Sumo)
Evelīna Biļinska (Sumo)
Niks Endziņš (kumite)
Kaspars Latvers (kumite)
Regnārs Lambreksis (kumite)
Sandris Krūmiņš (kumite)
Jānis Apinis(kumite)
Antons Maļavkins (kumite un sumo)
Marks Blumfelds (kata)

Sportisti ļoti nopietni gatavojās Daugavpils sacensībām un rezultāti pierāda to ,ka viss tika darīts pareizi. Sezonas turpinājumā 8 kluba sportisti dosies uz starptautiskām karatē sacensībām Tallinā ,bet martā Dobelē notiks 2 dienu garš kumite(cīņa ar pretinieku) seminārs un Jaunbērzē pirmo reizi notiks karatē sacensības "Jaunbērzes kauss 2017".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)