Banner 980x90

Ābolu svētkos Dārzkopības institūtā varēs saņemt konsultācijas par augļkopību

Rīga, 25.sept., LETA. 6.oktobrī no plkst.10 līdz 14 Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā Dobelē norisināsies Ābolu svētki, kuros tostarp varēs saņemt konsultācijas par augļkopību, aģentūru LETA informēja institūtā.

Pasākumā varēs gūt konsultācijas pie augļkopības zinātniekiem, kā arī piedalīties dažādās ābolu atrakcijās - iziet labirintus, veidot mozaīkas, spēlēt minigolfu, svērt un mizot ābolus, kā arī citās aktivitātēs. Pasākumā paredzēta arī muzikantu "Tandēms trijatā", kā arī improvizācijas teātra "Impro Zoo" uzstāšanās.

Pašiem mazākajiem Ābolu dienas apmeklētājiem plkst.11 būs iespēja vērot izrādi par meža zvēriem, kuri iemaldījušies vietējā dārzā. Sportisko aktivitāšu cienītāji varēs piedalīties sporta kluba "Gold Barbell" ābolu sacensībās, tāpat interesentiem būs iespēja apmeklēt ābolu izstādi Pētera Upīša memoriālajā muzejā.

Dārzkopības institūta Pētera Upīša ceriņu dārzā norisināsies arī ražas gadatirgus, kurā būs iespēja iegādāties rudens ražas labumus, stādus, kā arī dārzniecībai paredzētus līdzekļus un inventāru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)