Banner 980x90

Abonementa biļetes būs pieejamas arī pasažieriem Dobeles maršrutu tīkla daļā

Rīga, 29.janv., LETA. No šā gada 1.februāra iedzīvotāji varēs izmantot abonementa biļeti, braucot 21 SIA "Dobeles autobusu parks" apkalpotajā maršrutā Dobeles, Tērvetes un Auces novadā, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcija.

Tādējādi regulārajiem pasažieriem brauciens izmaksās lētāk un pakalpojumu varēs izmantot ērtāk, jo iedzīvotājiem nevajadzēs pirkt biļeti, maksājot skaidrā naudā. Pakalpojumu varēs saņemt, izmantojot elektroniskas abonementa kartes.

Iedzīvotāji varēs iegādāties abonementa biļeti braucienam tajos maršrutu posmos, kur viena no pieturvietām ir Dobele. Pasažieriem būs pieejamas abonementa biļetes 20 braucieniem, saņemot atlaidi 15% apmērā, un 40 braucieniem, saņemot atlaidi 20% apmērā. Abonementa biļeti varēs izmantot 30 dienu laikā no tās iegādes brīža.

Elektroniskās abonementa kartes var iegādāties Dobeles autoostā, Stacijas ielā 1, savukārt papildināt tās ar jauniem braucieniem varēs gan Dobeles autoostā, gan transportlīdzeklī pie tā vadītāja.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)