Banner 980x90

Ar domes priekšsēdētājas Reinikas sarakstu Tērvetes novadā konkurēs nacionālā apvienība

Jelgava, 26.apr., LETA. Ar Tērvetes novada domes priekšsēdētājas Daces Reinikas pārstāvēto vēlētāju apvienību "Mūsu mājas ir te" jūnijā gaidāmajās vēlēšanās novadā konkurēs nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK" (VL-TB/LNNK), liecina Centrālās vēlēšanu komisijas informācija.

Nacionālās apvienības saraksta līdere būs domes deputāte Anitra Skalbiņa, kura vienīgā no šī sasaukuma deputātiem nestartēs vienā sarakstā ar Reiniku. Esošajā domē Skalbiņa pārstāv apvienību "Jumis".

Tāpat politiskā spēka sarakstā ir skolotāja un metodiķe Linda Kudule, pašnodarbinātie Gundars Lācis un Augēnija Rulle, kā arī citi, kopā deviņi kandidāti.

VL-TB/LNNK savā priekšvēlēšanu programmā sola sakārtot pašvaldības ceļus un izveidot bērnu rotaļu laukumus visos pagastos, kā arī izvērtēt iespēju samazināt nekustamā īpašuma nodokli saimniecībām un uzņēmējiem, kuri ieguldīt līdzekļus novada infrastruktūras sakārtošanā. Deputātu kandidāti vēstī arī, ka palielinās pabalstu ģimenēm par otro un nākamiem bērniem.

Uz deviņām vietām Tērvetes novada domē pretendē 21 kandidāts no diviem sarakstiem.

Jau vēstīts, ka apvienības "Mūsu mājas ir te" sarakstā apvienojušies astoņi no deviņiem esošajiem domes deputātiem.

"Mūsu mājas ir te" saraksta līdere, tāpat kā iepriekšējās vēlēšanās, ir Reinika, tāpat sarakstā ir no vēlētāju apvienības ievēlētie Arvīds Bruss, Normunds Namnieks un Indriķis Vēveris.

Taču šogad sarakstam pievienojušies arī Ieva Krūmiņa, Linda Karloviča un Dzintra Sirsone, kas šajā sasaukumā tikušas no "Līdzi laikam" saraksta, kā arī vēlētāju apvienību "Nākotnes vārdā" pārstāvošais Sandris Laizāns.

Vienīgā, kas Reinikas sarakstam nav pievienojusies, ir Skalbiņa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)