Banner 980x90

Aucē, cīnoties ar liesmām, cietis ugunsdzēsējs

Rīga, 13.nov., LETA. Šorīt Aucē, dzēšot ugunsgrēku neapsaimniekotā ēkā, cietis ugunsdzēsējs, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inta Palkavniece.

Plkst.4.24 VUGD saņēma izsaukumu uz Vītiņu ielu Aucē, kur dega neapsaimniekota ēka. Ierodoties notikuma vietā, tika konstatēts, ka ar atklātu liesmu deg ēkas otrais stāvs un jumts 120 kvadrātmetru platībā. Veicot ugunsgrēka dzēšanas darbus, cieta viens ugunsdzēsējs glābējs, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Plkst.6.57 ugunsgrēku izdevās lokalizēt, bet patlaban joprojām turpinās tā dzēšanas darbi.

Kā ziņots, aizvadītajā diennaktī, laikā no 12.novembra plkst.6.30 līdz 13.novembra plkst.6.30, VUGD kopumā saņēmis 39 izsaukumus - dzēsti 14 ugunsgrēki, veikti 18 uz glābšanas darbi, bet septiņi izsaukumi izrādījušies maldinoši, informēja Palkavniece.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)