Banner 980x90

Auces novada dome liek ēkas īpašnieces mantiniecei nojaukt svētdien sabrukušo māju

Rīga, 7.aug., LETA. Auces novada dome uzdevusi ēkas īpašnieces mantiniecei nojaukt svētdien, 5.augustā, Dzirnavu ielā sabrukušo māju, aģentūru LETA informēja domes priekšsēdētājas vietnieks Ģirts Ante (LZS).

Aptuveni 100 gadus vecā īres nama īpašniece dzīvojusi ASV, bet ir mirusi, taču pašvaldībai izdevies sazināties ar viņas mantinieci. Arī viņa dzīvo ASV.

Mantiniecei 30 dienu laikā pašvaldībā būs jāiesniedz dokumenti, kas apliecinās ēkas nojaukšanas procesa sākšanu, šodien ārkārtas domes sēdē lēmuši novada deputāti. Gadījumā, ja tas netiks darīts, pašvaldība ēku nojauks par saviem līdzekļiem, tos vēlāk piedzenot no mantinieces.

Ēkai sagrūstot, cilvēki nav cietuši, jo māja nebija apdzīvota. Drošības nodrošināšanai ēka un ielas daļa ir iežogotas ar celtniecība žogu, skaidroja Ante.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)