Banner 980x90

Auces novadā durvis ver vēl viens veikals "Elvi"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Ceturtdien, 28.janvārī, plkst.14.00 Auces novada Bēnē, Stacijas ielā 9 durvis vēra jauns veikals "Elvi", kura īpašnieks ir pieredzējis SIA "Elvi Latvija" franšīzes partneris SIA "Bēnes PB", pilsētas informācijas portāls Dobele24.lv uzzināja uzņēmumā.

"Auces novadā tas būs jau otrais zīmola "Elvi" veikals. Pirmais atrodas Aucē, Aspazijas laukumā 3 un tā īpašnieks ir SIA "FortunaEK"," informē SIA "ElviLatvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine.

"Veikals "Elvi" Bēnē, kura tirdzniecības zāles platība ir 178 m2, būvēts un iekārtots pēc franšīzes partnera redzējuma un "Elvi" standartiem tā, lai pircējiem būtu ērta produktu izvēle, izvairītos no drūzmēšanās un iepirkšanās sagādātu tikai patīkamas emocijas," skaidro L.Vārtukapteine. Jaunais veikals strādās no pirmdienas līdz sestdienai no plkst.8.00 līdz plkst.20.00, savukārt svētdienās no plkst.9.00 līdz plkst.20.00.

"Esam patiesi gandarīti, ka Zemgalē, Auces novadā durvis atvēris vēl viens veikals "Elvi", piedāvājot iedzīvotājiem un tā viesiem plašu Latvijā audzētas un ražotas produkcijas klāstu," atzīst L.Vārtukapteine. "Jaunu veikalu "Elvi" atvēršana un Latvijas mazumtirgotāju uzticība zīmolam "Elvi" liecina par nozares attīstības iespējām ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)