Banner 980x90

Auces sportistu rezultāti Latvijas IV olimpiādē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šogad Valmierā norisinājās Latvijas IV Olimpiāde, kur Auces novads piedalījās ar trijiem sportistiem, pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informē Auces novada pašvaldība.

Šogad Vamierā norisinājās Latvijas IV Olimpiāde, kur Auces novads piedalījās ar trijiem sportistiem, pilsētas informācijas portālu Dobele24.lv informē Auces novada pašvaldība.

Armands Tālumsstratējot 10000m ieguva 12.vietu. Anastāsija Vidončikova arī startējot 10000m un labojot savu personīgo rekordu par 45 sekundēm ierindojās 10.vietā. Līna Šulgina startējot 3000m/kavēkļi ieguva sudraba medaļu.

Auces novada sportisti startēja, pārstāvot citu novadu. Dobeles novada handbola komandā ieguva zelta medaļu un startēja deviņi sportisti no Auces - Andis Ērmanis, Egīls Politers, Nils Kreicbergs, Ansis Bilkštis, Kristaps Krivmanis, Endijs Lazda, Intars Jomants, Oskars Arājs, ka arī treneris Sandris Veršakovs.

Jūrmalas novadu pārstāvēja un ieguva divas zelta medaļas airēšanā Dairis Adamaitis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)