Banner 980x90

Bēnes "Top!" - labākais veikals Latvijā

Ceturtdien, 12.februārī, apbalvoti 46 konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs 2014" uzvarētāji no 19 Latvijas vietām. Konkursa rīkotāji - Latvijas Tirgotāju asociācija (LTA) un Latvijas Pašvaldību savienība.

Katru gadu konkursa "Latvijas Labākais tirgotājs" ietvaros labākos tirdzniecības, ēdināšanas un pakalpojumu sniedzēju uzņēmumus izvērtē ar mērķi paaugstināt nozarē strādājošo profesionalitāti. Ar konkursa starpniecību jau 20 gadus tā norises gaitā plašāku atpazīstamību un uzmanību guvuši daudzi uzņēmumi, pilsētas informācijas portālam Dobele24.lv ziņo LTA.

Izvērtējot pieteiktos 193 "Latvijas Labākais tirgotājs 2014" dalībniekus, uzvarētāja kritērijiem atbilda tie, kas saņēma vismaz 92 punktus no 100. Konkursa uzvarētāji ir noteikti vairākās grupās - aptiekas, degvielas uzpildes stacijas, frizētavas un skaistumkopšanas saloni, sporta un atpūtas centri, restorāni, kafejnīcas, mājas virtuves, kafejnīcas-konditorejas, kafejnīcas-picērijas, kafejnīcas-veikali, bistro, krogi, ceļmalas krogi, mazie veikali, specializētie veikali, veikali, lielveikali un tirdzniecības centri.

SIA "Mārksmens" veikals "Top!" Bēnē atzīts par labāko Latvijā, jo saņēmis vismaz 92 punktus. Laureātu vidū bija arī uzņēmuma "Top!" lielveikals Dobelē, kafejnīca "Karavāna" un sporta un atpūtas centrs "Forum Fitness".

Par veikala "Top!" piedalīšanos konkursā SIA "Mārksmens" valdes locekle Dace Broka saka: "Katrs iegūts diploms, sertifikāts un pateicība ir stimuls un motivācija, lai virzītos uz vēl augstākiem mērķiem, kā arī jebkurš ieteikums ir uzmanības vērts."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)