Banner 980x90

Bērzes kreisā krasta labiekārtošanas pirmā kārta Dobelē izmaksās 1,42 miljonus eiro

Ventspils, 5.jūn., LETA. Bērzes upes kreisā krasta labiekārtošanas projekta pirmā kārta Dobelē izmaksās 1,42 miljonus eiro, aģentūra LETA informēja pašvaldībā.

Šodien ar SIA "Ceļinieks 01" parakstīts būvdarbu līgums. Projekta pirmajā kārtā paredzētie būvdarbi izmaksās 1 416 998 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Bērzes kreisajā krastā aiz Dobeles mūzikas skolas attīrīs visu pļavas teritoriju, izbūvēs apgaismojumu un bruģētus celiņus, izvietos soliņus, atkritumu tvertnes un velosipēdu novietnes. Līdz upei izbūvēs laipu ar skata laukumu uz pilsdrupām, tāpat paredzēta neliela amfiteātra izbūve pļavas reljefā un dīķa ar strūklaku izveide.

Būvdarbu plānots pabeigt septiņu mēnešu laikā.

Dobeles novada pašvaldībai ir partnerības līgums ar Biržu Reģionālā parka direkciju Lietuvā par projekta "Publisko teritoriju ar vides problēmām atjaunošana, uzturēšana un attīstība" īstenošanu. Projektu līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)