Banner 980x90

Būvprojekts grants ceļa P104-Lielvaicēni-Slavietiņas pārbūvei Auces novadā izmaksās 4695 eiro

Jelgava, 11.apr., LETA. Grants ceļa P104-Lielvaicēni-Slavietiņas rekonstrukcijas būvprojekta izstrāde Auces novada pašvaldībai izmaksās 4695 eiro, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli (PVN), liecina pašvaldības noslēgtais iepirkums.

Vēl 702 eiro, ieskaitot PVN, būs nepieciešami autoruzraudzībai, līdz ar to kopējā līguma summa ar pakalpojumu sniedzēju SIA "IB Design" ir 5397 eiro. Uzņēmums pašvaldības iepirkumā izvēlēts četru pretendentu konkurencē.

Jau vēstīts, ka Auces novada pašvaldība ar Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai atbalstu plāno rekonstruēt ceļu P104-Lielvaicēni-Slavietiņas Vītiņu pagastā.

Ceļa stāvokļa novērtējumā norādīts, ka grants ceļš ir ar neviendabīgu segumu, atsevišķās vietās ir oļi. Segums ir nolietojies, atsevišķās vietās nelielas bedres, iesēdumi un vietām smilts sanesumi. Vietām ceļš atrodas vienā līmenī ar apkārtējo teritoriju. Ceļš virzās caur blīvu lauku tipa apbūvi, gar fermām, šķūņiem un citām ēkām. Nomales ir apaugušas, koki aug tuvu brauktuvei.

Pārbūvējot ceļu, nepieciešams nodrošināt satiksmes drošības prasības, atrisināt ūdens atvadi un optimizēt nobrauktuvju skaitu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)