Banner 980x90

Cūkkopības uzņēmuma "Latvi Dan Agro" apgrozījums pērn pieauga par 16%

Rīga, 30.apr., LETA. Cūkkopības uzņēmuma "Latvi Dan Agro" apgrozījums pagājušajā gadā bija 10,881 miljons eiro, kas ir par 16% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa saruka 2,9 reizes - līdz 767 557 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka "Latvi Dan Agro" darbības mērķis ir nodrošināt nobarojamo cūku ražošanu ar pilnu aprites ciklu. Uzņēmums 2018.gadā cūkas audzēja divos kompleksos - "Ošlejas" un "Avoti".

Ņemot vērā kompānijas reorganizācijas procesu, kā rezultātā uzņēmumi "Econ" un "Baltic Breeders" pievienoti "Latvi Dan Agro", visi šo pievienojamo uzņēmumu aktīvi, tiesības un saistības pārgājuši "Latvi Dan Agro" rīcībā, atgādina uzņēmuma vadība.

Tāpat cūkkopības uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka 2019.gadā "Latvi Dan Agro" plāno turpināt audzēt cūkas, kā arī nodarboties ar graudkopību un elektroenerģijas ražošanu.

2017.gadā "Latvi Dan Agro" strādāja ar 9,38 miljonu eiro apgrozījumu un 2,188 miljonu eiro peļņu.

"Latvi Dan Agro" reģistrēta 2001.gadā, un ir viens no lielākajiem Latvijas cūkaudzētājiem. Kompānijas pamatkapitāls ir 1,375 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmums pieder Dānijas "Torpgard Holding ApS", kurai Latvijā pieder arī uzņēmumi SIA "Domnieki" un SIA "Miķelāni bekons" un graudkopības kompānijas "Lauku Agro".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)