Banner 980x90

Dabiski uztura bagātinātāji, vitamīni un tējas Jūsu veselībai. "Dabas Lāse"

Veselīgs uzturs ir cilvēka veselības, labas pašsajūtas un skaistuma pamatā. Veselīgs uzturs palīdz stiprināt organisma dabiskās aizsargspējas jeb imunitāti, tādā veidā organisms pats spēj tikt galā ar slimību ierosinātājiem.

Veselīgs uzturs

Veselīgs uzturs ir cilvēka veselības, labas pašsajūtas un skaistuma pamatā. Veselīgs uzturs palīdz stiprināt organisma dabiskās aizsargspējas jeb imunitāti, tādā veidā organisms pats spēj tikt galā ar slimību ierosinātājiem. Protams, sabalansēts uzturs arī palīdzēs uzturēt ķermeni labā formā.

Pavasara laikā jo īpaši aktuāla ir tievēšana un gatavošanās pludmales sezonai, tādēļ ir pēdējais laiks padomāt par savu ēdienkarti. Veselīgs uzturs nav iedomājams bez sabalansētām ēdienreizēm un diētiskas pārtikas. "Dabas lāse" piedāvā lielisku risinājumu tiem, kas vēlas dzīvot veselīgi, notievēt, taču maltīšu plānošanai neatliek laika – tās ir sabalansēta uztura programmas. Vispirms jāsāk ar ķermeņa attīrīšanu – uztura programmas "Leovit" septiņu dienu kursu "Organisma attīrīšanās". Tas attīrīs organismu no toksīniem un vielmaiņas produktiem.

Veselīgs uzturs paredz arī vielmaiņas uzlabošanu. Papildus diētiskai pārtikai ieteicams dzert, piemēram, zaļās tējas ekstraktu "Evalar", kas izvada lieko šķidrumu no organisma un veicina vielmaiņas darbību. Ierastās kafijas vietā ieteicams dzert īpašu kafiju ar taukus dedzinošu kompleksu, kas regulē tauku apmaiņu, samazina lieko tauku masu un mazina apetīti.

Veselīgs uzturs iet roku rokā ar sporta aktivitātēm, bez kurām nav iedomājams veselīgs dzīvesveids un slaida auguma iegūšana. Protams, nodarbojoties ar sportu, arī nepieciešams īpašs uzturs – olbaltumvielu kokteiļi, kas uzlādēs ar enerģiju un apmierinās apetīti.

Lasiet vairāk: https://www.dabaslase.lv/lv/

Uztura bagātinātāji

Uztura bagātinātāji – glābiņš, ja trūkst enerģijas, vai tieši pretēji – nepieciešams atslābināties pēc nogurdinošas dienas darbā, aizmigt. Uztura bagātinātāji arī palīdzēs uzlabot orgānu veselību un uzlabot organisma aizsargspējas kopumā.

Uztura bagātinātāji ir pārtikas produkti parastā uztura papildināšanai. To sastāvā ir koncentrētas uzturvielas (vitamīni un minerālvielas) vai citas vielas, kurām ir uzturvērtība vai fizioloģiska ietekme. Uztura bagātinātāji nekādā gadījumā neaizstāj veselīgu uzturu, taču to papildina un uzlabo.

"Dabas lāse" piedāvā uztura bagātinātājus sirds un asinsvadu sistēmai, gremošanas orgānu sistēmai, imūnsistēmai, nervu sistēmai, kauliem, locītavām un muskuļiem, aknām, smadzeņu darbībai, urīnizvadceļiem, dzimumorgānu sistēmai un nierēm, elpošanas sistēmai, organisma attīrīšanai, ķermeņa masas samazināšanai, cukura līmeņa samazināšanai, redzei un vairogdziedzerim.

Uztura bagātinātāji satur dažādus ekstraktus, kuri pilda atšķirīgas funkcijas veselības uzlabošanai. Piemēram, māteres lakstu un vilkābeles augļu ekstrakti nomierinās un atrisinās miega problēmas. Nervu sistēmai ir nepieciešams atbalsts un aizsardzība, īpaši tiem, kas strādā stresa apstākļos, kad parādās aizkaitināmība, laika nepietiekamības sajūta, satraukums, miega problēmas. Rezultātā rodas priekšlaicīgas grumbas, pasliktinās ādas un matu kvalitāte, vielmaiņas traucējumi, pazeminās imūnsistēmas aizsargspējas, bezspēks un darba efektivitātes pazemināšanās. Uztura bagātinātāji ar šiem ekstraktiem palīdzēs atvairīt veselības pasliktināšanos stresa dēļ.

Savukārt, ja nepieciešams palīdzēt uzturēt atmiņu un labas kognitīvās funkcijas, kā arī veicinātu normālu asins cirkulāciju, kas ir saistīta ar smadzeņu veiktspēju un reaģētspēju, lielisks palīgs būs ginka lapu ekstrakts. Šāds uztura bagātinātājs veicina perifēro asins mikrocirkulāciju, uzlabo skābekļa izmantošanu arī smadzenēs, tas stimulē atmiņas procesus, veicina prāta spējas, uzlabo izziņas procesu un koncentrēšanās spējas, īpaši cilvēka organisma novecošanās procesā.

Ir būtiski parūpēties arī par reproduktīvās veselības uzturēšanu. Laimes palēcītes ekstrakts uzlabos sieviešu reproduktīvo veselību.

Lasiet vairāk: https://www.dabaslase.lv/lv/30-uztura-bagatinataji

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)