Banner 980x90

Daudzviet pasaulē tautieši turpinās svinēt Jāņus

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Sestdien, 25.jūnijā, daudzviet pasaulē Latvieši ārpus Latvijas turpinās svinēt Jāņus, aģentūru LETA informēja medija "latviesi.com" pārstāvis Indulis Bērziņš.

Ņūdžersijā, ASV, interesenti varēs apmeklēt Jāņu ielīgošanu kopā ar Initu Āboliņu un Normundu Ķieti no mūzikas grupas "Lauku muzikanti" - to vadīs un apmeklētājus izklaidēs dziedošie aktieri no Dailes teātra un Liepājas teātra.

Norisināsies latviešu folkloras nodarbība Jāņu tradīciju noskaņās Cīrihē, Šveicē, kopā ar mūziķi un folkloras entuziasti Ilgu Reiznieci. Šīs dienas vakarpusē Ilga Reizniece kopā ar Māri Muktupāvelu no "Iļģiem" viesosies Šveicē, kur par lustīgo atmosfēru palīdzēs rūpēties mūziķe no folkloras draugu grupas "Skandinieki" Zoja Heimrāte.

Svinības līdz 26.jūnijam turpināsies arī Dienvidvācijā, kur notiks Liepupes tautas nama amatierteātra brīvdabas izrāde "Īsa pamācība mīlēšanā" ar deju kopas "Trejdeksnītis" līdzdalību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)