Banner 980x90

Dāvanu kartes – izcila dāvana jebkuros svētkos

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Lielākais prieks ir dāvināšanas prieks – redzēt sajūsmu otra cilvēka acīs un apzināties, ka tieši Jūs likāt šim cilvēkam justies labi. Patīkami, vai ne? Taču ko dāvināt, lai skaidri zinātu, ka otrs priecāsies? Piedāvājums ir plašs un izvēle liela. Dāvanu karte ir lielisks variants, kas noteikti iepriecinās ikvienu. Tā dod iespēju saņēmējam izvēlēties tieši to, ko viņš pats kāro. Tāda veidā varat būt drošs, ka nebūsiet nošāvis greizi ar piemērotas dāvanas izvēli.

Kādu dāvanu karti pirkt?
Pieņemot lēmumu par dāvanu kartes iegādi, vispirms jāizvēlas, kāda dāvanu karte saņēmēju iepriecinās visvairāk un vai tā tiešām būs vērtīga un noderīga. Lai nekļūdītos, iegādājieties dāvanu karti plaša piedāvājuma veikalā, kurā ir dažādu kategoriju preces. Viens no variantiem ir interneta veikals 1a.lv, kur nopērkams viss, sākot no rotaļlietām un beidzot ar sadzīves tehniku un mobilajām ierīcēm. Turklāt saņēmējs var izvēlēties, vai dāvanu iztērēt vienam lielam vai vairākiem maziem pirkumiem, radot prieku ilgākam laikam.

Kādas vērtības dāvanu karti iegādāties?
Cik daudz naudas tērēt dāvanas iegādei, katram ir jāizvērtē individuāli. 1a.lv internetveikala piedāvājums būs pa kabatai ikvienam. Pieejamas dāvanu kartes 10–200 eiro vērtībā. To iegāde un apmaksa ir pavisam vienkārša un neaizņems daudz laika – Jums tikai jāpiereģistrējas 1a.lv mājaslapā, jāizvēlas dāvanu kartes summa, kā arī piemērotākais apmaksas un piegādes veids. Ērti, vai ne?

Kā iegādāties?
Lai dāvanas iegāde būtu vēl parocīgāka, par to samaksāt varat gan internetā, gan klientu apkalpošanas centrā Rīgā, Mūkusalas ielā 41. Bet, ja esat iecerējis dāvināt vērtīgu dāvanu, ir iespējams to iegādāties uz nomaksu. Pēc pasūtījuma veikšanas varēsiet izvēlēties, kā dāvanu saņemt: 
- doties pakaļ uz klientu apkalpošanas centru;
- saņemt norādītājā laikā uz norādīto adresi;
- saņemt kādā no 150 Pickup paku bodēm vai kādā no 46 "Omniva" pakomātiem;
- ar piegādi uz kādu no Pasta stacijām.

Apmeklējiet 1a.lv un izvēlieties piemērotāko dāvanu karti saviem tuviniekiem un ieprieciniet viņus kā ikdienā, tā svētkos! Neskaidrību gadījumā sazinieties ar atsaucīgajiem operatoriem pa tālruni +371 67428800 vai rakstiet uz e-pastu: info@1a.lv. Lai priecīgi svētki gan dāvinātājam, gan saņēmējam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)