Banner 980x90

Dienas horoskops 1.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien iesāpēsies kāda nelietīga nodevība. Būs iespēja saprast, kuri cilvēki tavā dzīvē ir jāatstāj, un kuriem labāk būtu teikt "atā!"

Vērsis Nāksies atbildēt par savu pēdējā laika rīcību. Lai justos labi, šodien vajag pievērsties radošām aktivitātēm, kas ļauj atslābināties.

Dvīņi Tavas cerības beidzot piepildīsies, tikai nāksies sākt domāt, vai tas, ko esi tā visa labā ziedojis, ir bijis to vērts?

Vēzis Mazliet zudīs uzticība kādam cilvēkam, kurš jau sen no tevis ko slēpj. Iespējamība atjaunot attiecības ar sen aizmirstu draugu.

Lauva Pārāk daudz gribēsies analizēt katru situāciju. Darbā pieļaujami, sadzīvē – nē. Neuzspied savu palīdzību cilvēkiem, ja viņi saka, ka tā nav vajadzīga.

Jaunava Padomā labi, pirms saki to, ko domā. Dažkārt patiesība ir pārāk sāpīga – pasaudzē citus. Būs milzīgs entuziasms, tādēļ rokām šodien jābūt aizņemtām.

Svari Satraukums būs pilnīgi dabīgs, bet tas nebūs uz ilgu. Šodien būs kāda tikšanās ar cilvēku no pagātnes, kas mazliet liks padomāt par tavām dzīves izvēlēm.

Skorpions Būs viegli pārprast citu sacīto, bet nav ieteicams neko šodien uztvert personīgi. Būs jāsamierinās ar mazumiņu, taču arī to jāmāk novērtēt.

Strēlnieks Neaizraujies šodien ar sarkasmu, jo cilvēki vairs nesapratīs, ko domā nopietni un kas ir joks. Uzmani savu veselību, citādāk vari saķert ko nepatīkamu.

Mežāzis Būs miegaina diena, kad negribēsies neko. Pacenties iegūt enerģiju ar fiziskām aktivitātēm, toties mākslīgos enerģijas palielinātājus nevajag lietot!

Ūdensvīrs Gribēsies celt scēnas un bļaustīties, tomēr tas pamatīgi ietekmēs garastāvokli. Centies saglabāt mieru. Vakarā gaidāmas patīkamas ziņas.

Zivis Lai arī būsi saguris no visa un visiem, jāsaglabā pozitīvisms. Būs patīkamas ziņas – iespējams paaugstinājums, algas pielikums vai citi neparedzēti ienākumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)