Banner 980x90

Dienas horoskops 17.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Ieteicams pievērst uzmanību sapņiem un to nozīmei. Iespējams, ka tava zemapziņa tev kaut ko cenšas pavēstīt. Šodien vadies pēc sajūtām!

Vērsis Zvaigznes sola drīzu iepazīšanos ar kādu interesantu cilvēku, tavs uzdevums ir viņam palīdzēt! Šodien domā, ko runā, un nemelo, jo agri vai vēlu patiesība nāks gaismā!

Dvīņi Meklē jaunus piedzīvojumus un tu iegūsi jaunus draugus! Pozitīva domāšana tev nāks tikai par labu, tāpēc centies uzturēties jauku cilvēku kompānijā!

Vēzis Ieklausies savā sirdī pirms pieņem svarīgus lēmumus! Šodien netērē savu enerģiju, cīnoties ar lietām, ko nespēj mainīt!

Lauva Velti tu slēp savas jūtas un domas – ļauj tām vaļu un tu būsi patīkami pārsteigts par rezultātu! Neskopojies ar padomiem un dalies ar pieredzi!

Jaunava Cik apbrīnojami, kā mazi sīkumi spēj izmainīt gandrīz vai visu dienu. Šodien nenoraidi citu piedāvājumus, dodies, kur vien acis rāda!

Svari Jaunas informācijas rezultātā nāksies skatīties uz notiekošo pavisam citām acīm. Jau sen bija laiks to uzzināt un apjaust savas rīcības sekas.

Skorpions  Izjutīsi spiedienu no kāda cilvēka puses - neļaujies tam, bet gan rīkojies tā, kā pats uzskati par pareizu! Ļaunākajā gadījumā varēsi vainot pats sevi, nevis apkārtējos!

Strēlnieks Šodien centies tikt vaļā no negatīvās domāšanas un nemēģini visu kontrolēt – to nevar un arī nevajag, atlaid grožus un ļaujies pašplūsmai!

Mežāzis  Padomā, cik tālu līdz šim esi ticis, nekoncentrējoties uz to darbu kaudzi, kas vēl ir priekšā! Pienācis laiks sevi kaut kā palutināt!

Ūdensvīrs Ātrāk sāksi, ātrāk beigsi! Tāpēc neatliec darāmos darbus uz pēdējo brīdi, lai kārtējo reizi nenāktos bojāt ne tikai garastāvokli, bet arī veselību!

Zivis Neesi lētticīgs un neuzskati visus dzirdētos faktus par patiesiem, bet gan filtrē informāciju un apdomājies! Iespējams, ka kāds tev melo un izvairās stāstīt visu patiesību!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)