Banner 980x90

Dienas horoskops 19.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Saskarsies ar grūtībām sena lēmuma pieņemšanā. Sapratīsi, ka šajā jautājumā arī citi tev nespēs palīdzēt - būs vien ar visu jātiek galā pašam! 

Vērsis Sapratīsi, ka tavi pūliņi ir pārāk lieli, lai turpinātu iesākto. Nepadodies - labs nāk ar gaidīšanu. Pacietība un centība būs tavu panākumu atslēga! 

Dvīņi Viegli nav nevienam! Ja nepieciešams izkratīt sirdi, tad satiecies ar draugiem! Viņi tevi sapratīs vislabāk! Pasūdzēties reizēm pat ir nepieciešams - nogrūd no pleciem lieko smagumu! 

Vēzis Visas neskaidrības norims, vismaz uz laiku. Vecās atmiņas gan nevajadzētu cilāt - uzplēsīsi vecās rētas! 

Lauva Kad sāc šaubīties - pakonsultējies ar apkārtējiem. Iespējams, ka draugi var dot visai vērtīgu padomu, vai vismaz likt saprast, ko darīt tālāk! 

Jaunava Nāksies paturēt mēli aiz zobiem, kad tiks prasīts tavs patiesais viedoklis. Labāk mazliet paklusē un izvairies no liekām konfliktsituācijām! 

Svari Parādīsies milzīgs slinkums ar kuru nāksies cīnīties! Padomā par savu pēdējā laika uzvedību - iespējams, ka kādu esi pamatīgi aizvainojis! 

Skorpions Ja esi brīvs cilvēks, tad šodien droši vari ļauties kārdinājumam! Lai vai kā - nepieņem citu idejas un uzskatus par saviem, pārbaudi faktus! Lai apkārtējie runā to, ko vēlas!

Strēlnieks Darot to, kas ieplānots, vari nejauši satikties ar kādu, kurš šo dienu mazliet pamainīs vai vismaz liks aizdomāties! 

Mežāzis Būsi salīdzinoši lielas izvēles priekšā - nespēsi izlemt, ko vēlies. Padomu un palīdzību spēs sniegt tikai pieredzējušie. 

Ūdensvīrs Beidzot varēsi realizēt senos plānus un ieceres! Visai iespējams, ka šodien izlīgsi ar kādu cilvēku! 

Zivis Sapratīsi, ka nav neviena, uz kuru vari pilnībā paļauties kā tikai uz sevi. Tā arī dari - vismaz nesaskarsies ar vilšanos un sliktākajā gadījumā vainot varēsi tikai pats sevi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)