Banner 980x90

Dienas horoskops 2.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Varēsi uzdrīkstēties mazliet vairāk nekā parasti. Šodiena būs ļoti mierīga, nevajag neko darīt steigā – pastāv lielāka iespēja paveikt to, ko darīsi lēni un apdomīgi.

Vērsis Uzmanies no cilvēkiem, kuri nav tavi draugi. Iespējamas ķildošanās un nepatīkamas domstarpības. Būs sevi jāmāk aizstāvēt, lai izkļūtu no situācijas.

Dvīņi Nevilcinies ar lēmuma pieņemšanu, jo tā vari palaist garām izdevību. Ja neļausies negatīvajām lietām, šodienā būs daudz iespēju un pozitīvu emociju.

Vēzis Brīnumainā kārtā, šodien tevi nekas nespēs sadusmot. Šķitīs, ka esi izdarījis pareizu izvēli, tādēļ iestāsies patīkams miers. Tieši tas, kas tev ir vajadzīgs.

Lauva Neaiztiec tās problēmas, kas ir noliktas pagātnē, jo tās slēpj dažas netaisnības, ko pats esi pieļāvis. Saglabā vēsu mieru, netraucē citus un domā par pašsajūtu.

Jaunava Liksies, ka varbūt būtu labāk beidzot sākt domāt ar galvu. Pats jau iepriekš zināji visa iznākumu, tagad jācieš klusu, jo pats vien esi pie vainas.

Svari Necerēti ienākumi un necerētas tikšanās, kas mazliet aizmiglos realitāti. Netici cilvēkiem, kuri sola no debesīm nonest zvaigznes – visa pamatā ir meli.

Skorpions Visam ir savs laiks, un tu to labi zini. Nevajag pārmest citiem savas kļūdas – par tām šodien nāksies atbildēt. Profesionālajā ziņā būs manāmi panākumi.

Strēlnieks Gribēsi daudz domāt par pagātni un to, kā ir bijis. Salīdzināšanai nav nekādas jēgas – tev ir jādomā par tagadni un to, kā tajā vari ieviest pozitīvas pārmaiņas.

Mežāzis Tev šodien pamatīgi sanāks nokaitināt daudz cilvēku. Ja vēlies, lai draudzība neizjuktu, kaut kas lietas labā ir jādara, nevis jāsēž uz vietas.

Ūdensvīrs Liksies, ka esi nesatricināms, jo nejutīsi īpaši nekādas emocijas. Nebalsties uz šo sajūtu, jo tā nav patiesa. Bet izmanto to, lai šodiena vismaz būtu vienkāršāka. 

Zivis Nāksies atbildēt par tiem, kuriem ir mazāk paveicies.  Pārdomāsi pēdējā laikā pieņemtos lēmumus, saskatīsi kādas nepilnības. Bet vai tiešām pilnīgi viss būtu jāmaina?

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)