Banner 980x90

Dienas horoskops 21.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Šodien būsi ļoti viegli nokaitināms. Visus pārmetumus ņemsi pie sirds.Viss būs jādara ar lielu apdomāšanos. Ikdienišķi darbi prasīs papildus piepūli. 

Vērsis Patīkamas sajūtas un emocijas uz haosa fona sniegs mīļotais cilvēks. Mēģini pavadīt pēc iespējas vairāk laika tieši ar viņu! 

Dvīņi Lai arī cik smagi šodien tev neklātos, mēģini saglabāt labu noskaņojumu, un, ja nepieciešams, savaldīt emocijas. Jo mierīgāk uztversi notiekošo, jo labāk ies tev pašam! 

Vēzis Sargies no negodīgiem un viltīgiem cilvēkiem! Iespējams, ka tavu paziņu lokā ir kāds, kurš tevi mēģina apmuļķot. Netici visam, ko dzirdi! 

Lauva Šodien svarīga būs prasme pārliecināt apkārtējos. Nāksies likt lietā savas spējas manipulēt. Ja sekosi pārbaudītām vērtībām, tad viss noritēs tev par labu! 

Jaunava Šodien nemēģini atklāt jaunu Ameriku, labāk pieturies pie savām vecajām un pārbaudītajām metodēm. Eksperimentiem nelabvēlīga diena. 

Svari Nav izslēgts, ka šodien apgūsi jaunas lietas. Iespējams, ka darbā paspīdēsi ar savām spējām un zināšanām, kas vainagosies ar algas pielikumu. 

Skorpions Necietīsi aizrādījumus. Šodien vēlēsies dzirdēt un darīt tikai to labo. Laba diena, kad beidzot nokārtot visas parādsaistības. 

Strēlnieks Radīsi risinājumu kāda vecai problēmai, kas izrādīsies daudz vienkāršāks, nekā sākumā likās. Būs sajūta, ka pamazām viss sāk nokārtoties. 

Mežāzis Nāksies būt piekāpīgam, taču ar mēru! Neļauj citiem pievērst sevi aizdomīgām nodarbēm. Šoreiz intuīcijai klausīt būs to vērts. 

Ūdensvīrs Šodien tu nekādā gadījumā nedrīksti ļaut citiem sevi ietekmēt, jo īpaši vēlmes un uzskatus. Šoreiz tu pats zināsi, kas tev nāks par labu, nevis apkārtējie. 

Zivis Skabargu cita acī redzēsi labāk par baļķi savā. Mēģini nebūt kritisks pret apkārtējiem un neizrādīt par tām kļūdām, kuras pats esi pieļāvis! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)