Banner 980x90

Dienas horoskops 22.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tevi gaida lieli darbi, tāpēc par ļaunu nenāks, ja piecelsies agrāk un dienu sāksi laicīgi. Šodien viss iecerētais būtu jāpaspēj un jāpadara. 

Vērsis Šodien ieguldītās pūles nebūs veltas - saņemsi uzslavas un labus vārdus. Tomēr tu nedrīksti būt lepns - palīdzi tiem, kuriem ir nepieciešama tava palīdzība. 

Dvīņi Visai vērtīgs izrādīsies tā cilvēka padoms, kurš tev nemaz nav nekāds draugs. Reizēm arī slikti vārdi un kritika var kalpot par labu motivāciju. 

Vēzis Mācībām un jaunu lietu apgūšanai piemērota diena. Šodien ieteicams uzsākt jaunus kursus vai apgūt ko jaunu pašmācības ceļā. Ja vēlies, tad nododies sportiskām aktivitātēm. 

Lauva Apkārtējie cilvēki tevi šodien iespaidos vairāk nekā parasti. Emocionāla gaisotne tevi pašu padarīs vieglāk ievainojamu. Mēģini savaldīt sevi! 

Jaunava Padosies darbi, kur būs nepieciešama radoša pieeja. Būsi atvērts un atsaucīgs. Šodien vari iegūt daudzu cilvēku simpātijas. 

Svari Šodien Svariem ir augstas izredzes iepazīties ar jauniem cilvēkiem arī tur, kur to vismazāk var gaidīt. Aizraujoša un piedzīvojumiem pilna diena. 

Skorpions Tevi šodien varētu nogurdināt esošās attiecības. Iespējams, ka jauna informācija tevi varētu patiesi pārsteigt, tomēr centies būt mierīgs. 

Strēlnieks Notiks tas, kam jau sen bija jānotiek. Tava intuīcija tevi nepievils, atsevišķās situācijās tā būs tik stipra, ka par gala iznākumu nebūsi nemaz tik sarūgtināts. 

Mežāzis Šodien var nākties labot kādas pagātnē pieļautās kļūdas. Mēģināsi cīnīties ar savām sliktākajām rakstura iezīmēm, tomēr veltīgi. Tu nevari mainīties tāpat vien. 

Ūdensvīrs Šīs dienas atmosfēra būs visai saspringta, un tas ietekmēs arī tevi. Centies izvairīties no konfliktiem un pārpratumiem. Var gadīties, ka kādam būs jāatvainojas. 

Zivis Būs labāk, ja šo dienu pavadīsi vienatnē. Tev ir nepieciešams laiks, lai tiktu skaidrībā ar savām jūtām un visu saliktu pa plauktiņiem. Nesteidzies! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)