Banner 980x90

Dienas horoskops 23.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns  Jutīsies nedaudz apmulsis, bet kopumā šī solās būt par labu un produktīvu dienu. Neļauj citiem sev kāpt uz galvas un tevi izrīkot. Tu pats zini, kas tev ir vislabākais.

Vērsis Būs daudz iemeslu par kuriem bēdāties, bet vēl vairāk, par kuriem priecāties! Šodien mēģini saskatīt skaisto it visā, kas tev ir apkārt!

Dvīņi Jutīsies kā ne savā ādā. Liksies, ka kaut kas nav īsti kārtībā. Un, iespējams, ka tavas sajūtas tevi nemānīs. Šodien uz notiekošo raugies skeptiski un netici visam, ko tev saka!

Vēzis Šodien esi īpaši uzmanīgs! Neiesaisties aizdomīgos darījumos! Dari visu ar lielu apdomu!

Lauva Šodien kārtīgi atpūties un izgulies, lai rītdien varētu dienu sākt laicīgi un ar pilnu sparu nodoties darāmajiem darbiem!

Jaunava Šodien tev ieteicams pamēģināt kaut ko jaunu un nebijušu. Tam nav obligāti jābūt kam tādam, kas maksā naudu, mēģini rast iedvesmu un motivāciju jaunajam!

Svari Nebūs īpašas vēlmes ķerties pie darbiem. Savā ziņā jutīsies mazliet noguris un ieslīdzis ikdienas rutīnā. Mēģini rast prieku šajā grūtajā dienā!

Skorpions Pirms čīksti, ka kaut kas neizdodas, mēģini saskatīt labo tajā,kas tev jau ir dots! Šodien negatīvām emocijām, darbībām un vārdiem nav vietas! Saglabā vēsu prātu!

Strēlnieks Kad jūti, ka pamazām sāc zaudēt vēlmi darboties, meklē motivāciju vai vienkārši atpūties! Tu esi daudz darbojies, tāpēc esi pelnījis arī relaksēties!

Mežāzis Šodien labas ziņas un notikumus citiem centies nestāstīt un pārāk neafišēt. Sākumā savus plānus labāk paturi pie sevis. Ļauj saviem darbiem runāt par tevi!

Ūdensvīrs Šodien par citiem nerunā sliktu! Ir cilvēki, kuri nepatīkamu informāciju var nodot arī tālāk un tas varētu tikt līdz aprunāto cilvēku ausīm. Esi uzmanīgs!

 Zivis Nelielies, ka esi kaut ko paveicis un neizrādi augstprātīgu attieksmi! Šodien ieteicams būt pēc iespējas piezemētākam un neuzkrītošākam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)