Banner 980x90

Dienas horoskops 23.jūlijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Auns Šodien būsi slinkāks kā parasti, un tas nav labi. Tev paspīdēs labas iespējas, bet, ja nesaņemsi sevi rokās, daudz ko labu vari palaist garām.

Vērsis Tev mājās būs vajadzīgs komforts. Šī diena būs diezgan mierīga, ja vien nemainīsi plānus. Paļaujies uz savu iekšējo balsi.

Dvīņi Pārsteigsi ne tikai sevi, bet arī citus. Noteikti nedari pāri savai veselībai, jo pēc tam būs grūti ar to tikt galā. Nepakļaujies manipulatoriem.

Vēzis Plāni, kurus biji uzlicis uz pauzes, tagad var tikt īstenoti. Šodien vari veikt lielus pirkumus – tam ir piemērots laiks. Šodien domas par sevi mainīsies.

Lauva Necel gaisā jautājumus par to, par ko vispār negribi runāt. Tev ir jāapzinās, kuras tēmas ir vērts aprunāt un kuras labāk ir atstāt tikai savā galvā.

Jaunava Nevajag pārmest cilvēkiem to, ka viņi vienmēr nav blakus – tu nevari vienmēr prasīt nedalītu uzmanību. Būs maza sāpīte, bet tu jau tam tiksi pāri.

Svari Ir vērts satikties ar cilvēkiem no "ārpasaules" – vari šodien nodibināt svarīgus, vērtīgus kontaktus. Uzmanies no cilvēkiem, kuri tev nevēl labu.

Skorpions Ļoti laba diena karjeras izaugsmei – sludinājumu lasīšana nesīsies uz priekšu. Ja vēlies tādu lielo, patieso laimi, mazliet nāksies pagaidīt un nekur nesteigties.

Strēlnieks Ir īstais laiks, lai pārbaudītu savus talantus. Cīnies par savu vietu zem saules pat tad, ja tas nozīmē izkāpšanu no komforta zonas – tev tas ir vajadzīgs.

Mežāzis Spēja noturēt pie sevis noslēpumus un neizpaust svarīgu informāciju, tev spēlēs ļoti par labu. Un šodien vieglāk nekā citreiz būs noslēpumus noturēt.

Ūdensvīrs Tev ir jāapzinās savas vērtības- gan iekšējās, gan ārējās. Tevi šodien pamanīs pēc ārējā izskata – tā kā parūpējies par to, lai izskaties labi.

Zivis Nav ko lieki gausties par to, kas tev nesanāca. Visu ir iespējams pagriezt pretējā virzienā, tikai nāksies pielikt lielāku atdevi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)