Banner 980x90

Dienas horoskops 23.jūnijam

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Auns Vajadzēs mazliet pastrādāt, lai sasniegtu kāroto, tomēr tas viss būs to vērts, jo beigās jutīsies ļoti gandarīts.

Vērsis Ja tev rodas jauni pienākumi, tad esi īpaši uzmanīgs ar to izpildi - vari tikt pārbaudīts, tāpēc labāk nepieļauj kļūdas!

Dvīņi Piemērota diena, lai uzzinātu un iemācītos ko jaunu! Tā vietā, lai sēdētu mājās, izpriecājies! Satiec draugus un citas paziņas. Tiesa, ar alkohola lietošanu ieteicams būt prātīgam!

Vēzis Nestāsti par saviem noslēpumiem un nekrati sirdi katram nepazīstamajam. Var gadīties, ka šodien iepazīsi kādu ļoti interesantu cilvēku.

Lauva Pavadi vairāk laika ar ģimeni un mīļajiem - izrunājies un pastāsti par dažādiem jaunumiem un dalies ar saviem iespaidiem!

Jaunava Teju neticēsi, ka beidzot tiksi pie nosacītas atpūtas - izbaudi šo dienu, lai atbrīvotos no stresa un atslābtu. Iedvesmojies no sarunām ar līdzīgi domājošajiem!

Svari Zvaigznes sola interesantus pavērsienus mīlas frontē. Neesi bailīgs, uzdrošinies iepazīties ar jauniem cilvēkiem!

Skorpions Iespējams, ka plāni mainīsies, tāpēc neko neplāno - gaidi un ceri uz to labāko! Vakarā ieteicams sazināties ar paziņām un beidzot satikties!

Strēlnieks Lai arī ko tu nedarītu - centies izvairīties no drāmas! Ja redzi kādu konfliktu no malas, tad neiesaisties - lai citi risina savas problēmas paši!

Mežāzis Ne īpaši vēlēsies atrasties milzīgā pūlī, drīzāk kārosi pēc sev pazīstamas un tuvas sabiedrības. Veiksme uzsmaidīs mīlas jomā!

Ūdensvīrs Uzdrīksties vizuālām pārmaiņām - tās pārsteigs ne tikai tevi, bet arī apkārtējos. Labs periods, lai savā dzīvē kaut ko pamainītu.

Zivis Daudz darāmā, maz laika, un liels slinkums. Nāksies sevi piespiest ar pienākumiem tikt galā laicīgi, lai jau vakara pusē varētu kārtīgi ielīgot! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)