Banner 980x90

Dienas horoskops 24.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Mēģini būt iecietīgs, kad runa ir par citu cilvēku problēmām. Klausīties tajās galīgi nevēlēsies, bet par labu nāks, ja spēsi viņiem sniegt kādu padomu.

Vērsis  Šodien meklē mieru un harmoniju! Centies neiesaistīties liekos konfliktos un nepateikt ko tādu, kas citus varētu aizskart. Esi pēc iespējas neuzkrītošāks!

Dvīņi Nebāzies tur, kur tevi neviens neprasa! Ļauj citiem atpūsties no tevis, jo īpaši tavam sirdsāķītim ir nepieciešama neliela pauze no tevis un laiks vienatnē.

Vēzis Pastāv augsta iespēja iekulties nepatikšanās, tāpēc esi prātīgs. Iespējams, ka ir lietas, kuras tev vajadzētu paturēt no sevis, lai izvairītos no liekiem konfliktiem. 

Lauva Šīs dienas panākumu atslēga būs pacietība. Nesteidzies, bet gan visu apdomā. Uzmanies nepateikt kaut ko pārāk skarbu un aizvainojošu! 

Jaunava Seko līdzi saviem darbiem un vārdiem! Centies pārāk neaizrauties, izklāstot kādu personīgu informāciju! Sienām ir ausis! 

Svari Šodien tavas koncentrēšanās spējas nebūs pašos uzdevumu augstumos,  tev būs nepieciešams pavadīt laiku vienatnē, sakārtojot domas. 

Skorpions Darba efektivitāte palielināsies tajā gadījumā, ja sadarbosies ar citiem. Kaut arī vēlēsies izdarīt visu individuāli, šodien labāk darboties grupā.

Strēlnieks Padomā, vai pēdējā laikā tev sanāk pietiekami daudz izgulēties. Ja atbilde ir negatīva, tad ar steigu pamaini kaut ko savā ikdienā!

Mežāzis Nenoliedzami panākumi. Tomēr tos tev palīdzēs sasniegt kāds mīļš cilvēks. Neaizmirsti par pateicību, citādi vairs tev nepalīdzēs

Ūdensvīrs Šodien būsi ļoti ietiepīgs un komunicēsi tikai ar tiem, ar kuriem pats vēlēsies. Tev šodien ceļā nestāsies pilnīgi nekas!

Zivis Tev vienkārši gribēsies darboties – nevarēsi apstāties. Izmanto šodienas enerģiju, lai savestu kārtībā iekavētās lietas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)