Banner 980x90

Dienas horoskops 24.jūnijam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay

Auns Tevi gaida lielas pārmaiņas. Galvenais- nerīkojies neapdomīgi, citādi nāksies par to atbildēt!

Vērsis Aproc visu, kas uz sirds un no sirds izpriecājies un atpūties. Esi to pelnījis beidzot. Galvenais- šo vakaru pavadīt mierīgi!

Dvīņi Šīs dienas enerģija ļaus izbeigt kādas attiecības, it īpaši, ja tās jau labu laiku atrodas uz sēkļa.  Ir cilvēki, par kuriem esi aizmirsis. Paņem telefonu, izšķirsti kontaktus un uz priekšu!! Vakarā- ieteiktu izklaidēties!

Vēzis Šodien nejutīsies pārlieku romantiski, jo planetārā enerģija samaitās tev ierasto prieku un laimi. Šis nav tas piemērotākais laiks, lai iegrimtu dziļās pārdomās par attiecībām. Esi pacietīgs, drīz vien viss uzlabosies.

Lauva Tu satiksi kādu cilvēku, kuru pazīsti jau sen. Līdz šim tu pat neesi nojautis, ko tu šim cilvēkam nozīmē. Negaidi pārāk ilgi, dod savu atbildi nevilcinoties.

Jaunava Šodien mājās viss būs dzīvīguma pilns. Ja tu kopā ar mīļoto cilvēku esi domājis par mājas pārvērtībām, tad speriet soli uz priekšu.

Svari Pat maza iedvesma var aizsākt lielu sapni, ļaujies savai iztēlei un nebaidies riskēt, jo citādāk nav iespējams vinnēt.

Skorpions Šīs dienas svarīgākais vārds ir motivācija. Lai arī kādi būtu bijuši sākotnējie iemesli, lai iesaistītos attiecībās, neseno notikumu vadīts sapratīsi, ka šie iemesli ar steigu ir jāmaina.

Strēlnieks Kaisle šodien sit augstu vilni, iespējams, jutīsi vēlmi eksperimentēt ar attiecībām. Tu vēlies izmēģināt jaunas lietas jaunās vietās, kā arī pārbaudīt savas attiecības.

Mežāzis Tu vēlēsies veikt izmaiņas savā attieksmē pret kādu konkrētu cilvēku. Tas nav nekas slikts, bet tu sapratīsi, ka vēl neesi izmantojis visu potenciālu un vēl joprojām ir lietas, kuras jūs kopā varat izzināt.

Ūdensvīrs Šodien centies izvairīties no sadarbības ar sev nevēlamiem cilvēkiem. Padoma prasīšana tev varētu būt visai noderīga, tikai tādā gadījumā, ja vērsies pie īstā drauga.

Zivis Strīdīgās diskusijās šodien neielaidies – piekāpies, ja vien negribi palikt par muļķi! Nomierinies un izdari ko tādu, ko tava sirds jau sen kāro!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)