Banner 980x90

Dienas horoskops 26.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Pievērs uzmanību detaļām! Šodien būtu jābūt īpaši uzmanīgam, lai kaut ko nepazaudētu. Atceries - arī tavi enerģijas avoti ir izsmeļami, nepārcenties ar veicamajiem darbiem!

Vērsis Ja pārlieku liela domāšana ir tava īstā taktika lēmumu pieņemšanai - nemaini to! Neņem vērā to, ko tev saka citi, šodien klausi tikai savai sirds balsij!

Dvīņi  Jau labu laiku vēlies izdarīt kaut ko nebijušu, un kad tad vēl, ja ne šodien! Neatsaki visām iespējām, kas šodien tiek sniegtas!

Vēzis  Lai arī cik ļoti tev to nepatiktu atzīt - tu neesi pilnībā apmierināts ar pašreizējo situāciju. Pienācis laiks izdarīt to, kas jau sen bija jāizdara!

Lauva Naudu tērē apdomīgi, lai vēlāk nenāktos atteikties no tā, kas tev tiešām ir nepieciešams! Pirms iesaisties ilgtermiņa projektos, apdomā visu kārtīgi!

Jaunava  Mazliet piebremzē ar to, ko dari! Atceries šo vienkāršo teicienu - kas par daudz, tas par skādi!

Svari Kāda pagātnes kļūda vai neizrunāta tēma šodien atkal var uzpeldēt. Laiks to vienreiz likt pie vietas. Šodien neesi tik piekāpīgs, cik parasti, jo tev izrādīsies taisnība.

Skorpions Nebaidies izpaust savas domas par to, kas tevi neapmierina, reizi par visām reizēm! Kaut arī tā rezultātā varētu izvērsties kāds nevēlams starpgadījums, labākais laiks rīkoties būtu tagad.

Strēlnieks Domā, ko runā, jo tas tevi var novest pie neveiklas situācijas. Savus nodomus un plānus šodien labāk paturi pie sevis, vēl jo vairāk - savu viedokli, ja tev to neviens neprasa!

Mežāzis  Šodien viss iecerētais izdosies! Taču esi piesardzīgs - pārāk daudz runājot, vari pats sevi nolikt neveiklā situācijā.

Ūdensvīrs  Kaut arī pēc dabas esi atbildīgs, šodien jaunus darbus uz saviem pleciem labāk neuzgrūst.

Zivis Tavas krasās garastāvokļa maiņas var sabojāt ne tikai tavu dienu, bet arī pārējo, un novest pie nevajadzīgiem pārpratumiem. Ja negribi, lai par tevi slikti runā,  uzvedies kārtīgi!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)