Banner 980x90

Dienas horoskops 27.februārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tev nepatiks jebkāda veida pārmaiņas, jo apzināsies, cik lielu risku tas prasīs! Šodien tev tiks dota iespēja par to padomāt, neuzskatot, ka sabojāsi attiecības ar tuvajiem.

Vērsis Ja kādu laiku esi piedzīvojis nestabilitātes periodu, tad tagad viss ritēs veiksmīgi!  Šodien atpūties, lai nākamo nedēļu varētu uzsākt nenoguris!

Dvīņi Ja pēdējā laika sarunas ar otru pusīti ir bijušas neveiksmīgas, tad neuztraucies, jo drīz vien jūsu attiecībās atgriezīsies kaisle, pagaidām izbaudi mieru un saticību!

Vēzis Attiecībās ar citiem gaidāmi vairāki nelieli pārpratumi, jo to skaits būs liels un tas tevi pamatīgi izsitīs no līdzsvara! Centies saglabāt mieru, nepasakot kaut ko lieku!

Lauva Šodien tev būs filozofisks noskaņojums un būsi pārdomu pilns, tu mēģināsi šķetināt notikumus, lai nonāktu pie atrisinājuma. Diskusijas nesīs lielākus augļus nekā prātošana vienatnē. 

Jaunava Emocijas palīdzēs tev atbrīvoties no savas negatīvās enerģijas, kura tev pašam traucē. Ņem vērā, ka viena lieta ir iekārot, bet pavisam cita – veidot ilgstošas un laimīgas attiecības ar mīļoto cilvēku!

Svari  Tu pašlaik nevēlies pieļaut muļķīgas kļūdas, mainot esošo situāciju. Labāk ieklausies tajā, ko tev priekšā saka sirdsbalss, un tu drīz tiksi skaidrībā ar savām domām un jūtām!

Skorpions Daļa tevis to vēlas, bet otra daļa – nē. Tu patiesi nevari izlemt, kā rīkoties.  Šaubas attur tevi no piesardzības atmešanas un patieso jūtu izteikšanas.

Strēlnieks Tev būs grūti saprast notiekošo, nebūs ne jausmas, kā rīkoties tālāk. Būtu labi, ja tu pieturētos pie sākotnējā rīcības plāna īstenošanas, ļaujot iztēlei brīvu vaļu! 

Mežāzis Parādīsies iespēja iepazīties ar jauniem cilvēkiem, it īpaši, ja meklē romantiku. Tev jābūt kārākam uz piedzīvojumiem un jāpārstāj uztraukties par to, ka vari radīt nepareizu iespaidu!

Ūdensvīrs Šis ir piemērots brīdis, lai apsvērtu iespēju iesaistīties kādās attiecībās. Tas nenozīmē, ka tev tūliņ pat jāuzklūp savam medījumam, jo tas var nemaz nebūt tik vienkārši kā domā.

Zivis Šodien visi raudās uz tava pleca, daloties ar visdziļākajiem un sirdi plosošākajiem noslēpumiem. Daži no viņiem skars tevī sen neizjustas emocijas. Esi pacietīgs, viss būs atkarīgs no tevis!
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)