Banner 980x90

Dienas horoskops 3.martam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Sevi vajadzētu mazliet pasaudzēt, pat ja domā, ka tavos spēkos ir viss. Atsakies no pārgalvīgiem piedāvājumiem, tev ar visu pašlaik nav jātiek galā.

Vērsis Pienāks ziņas, kas reizē būs patīkamas, tomēr to dēļ būs daudz jādomā un jādara. Labvēlīgs laiks tam, lai ieviestu jaunu rutīnu, kas atbrīvos no stresa.

Dvīņi Nevajag par ātru sadomāties, jo visam nav lemts notikt tā, kā esi plānojis. Mazliet apstājies, apdomājies, jo esi pieļāvis kādu mazu kļūdu. 

Vēzis Viss, kas notiek, notiek uz labu. Tu to skaidri zini, un tieši tādēļ arī rīkojies tā, kā rīkojies – nevajag šodien provocēt citus cilvēkus.

Lauva Nevajag sevi teju apzināti nostādīt neērtā situācijā. Sarunas šodien nenesīsies, tādēļ labāk tās atliec uz citu dienu. Šodien gribēsies domāt tikai par sevi. 

Jaunava Pats sev centīsies sagrozīt galvu – tas viss aiz vienkāršas garlaicības. Dvēsele prasīs piedzīvojumus, bet realitāte tos nespēj piedāvāt – vai kaut kas jāmaina?

Svari Klausies, ko citi tev pamāca – nevari visu laiku slēpties aiz savas maskas. Esi tik tālu noslēpies, ka pats sevi vairs nepazīsti. Saņem sevi rokās!

Skorpions Savus solījumus šodien nāksies pildīt, jo tie nav aizmirsti. Mazas nepatikšanas, kas sagandēs garastāvokli, bet visam vakara pusē ir lemts nokārtoties.

Strēlnieks Daudzi cilvēki gribēs tev mācīt, kā dzīvot – un nav tā, ka viņiem nebūtu taisnība. Tomēr tev šobrīd ir tāds kā prāta aptumsums, kas neļaus pakļauties citiem.

Mežāzis Varēsi ar jaunu ātrumu triekties pretī tam, ko jau sen esi gribējis. Jāsastāda grafiks ar izdarāmajām lietām, lai iestātos miers un pilnīga sapratne par to, kas notiek un notiks.

Ūdensvīrs Būs ziņas, kas liks rīkoties spontāni, bet tas nedrīkstēs tevi izsist no rāmjiem. Jāsaglabā miers tik ļoti, cik tas ir iespējams. Paļaujies arī uz citiem cilvēkiem.

Zivis Šodien nav ieteicams jokot par nopietnām lietām, jo tas var sagādāt manāmas nepatikšanas. Pieņem tikai labi pārdomātus lēmumus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)