Banner 980x90

Dienas horoskops 30.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Auns Skaļi paudīsi savu viedokli, un lai visi, kuri nepiekrīt – iet tur, no kurienes atnākuši! Būsi gana viltīgs, lai no kāda izvilinātu ko interesantu.

Vērsis  Padomā par to, kā tu tērē savu laiku un plāno savu budžetu! Neiesāc jaunus darbus vai projektus, pirms neesi ticis galā ar esošajiem. 

Dvīņi  Šī varētu izvērsties par visai produktīvu dienu, ja vien saņemsi sevi rokās! Atgūsi iekavēto un vēlāk tiksi pie kārotās atpūtas.

Vēzis Sāc rūpīgāk ieklausīties savā ķermenī un ievērot dažādas pazīmes, nenodarot tam pāri! Sargi veselību!

Lauva Pieturies pie ierastajām metodēm un uzturies tur, kur parasti. Neīstais laiks, lai eksperimentētu un uzsāktu ko jaunu. Kaut arī esi centīgs un strādīgs, rezultāti var likt vilties.

Jaunava Ne no viena neko negaidi, tādā veidā nepiedzīvosi smagu vilšanos. Izvairies no strādāšanas komandā, dari visu pats, paļaujoties tikai uz sevi!

Svari Dienu velti savam partnerim, pavadiet laiku kopā, jo tavs atbalsts viņam būs ļoti nepieciešams! Ir lietas, kas būtu jāizrunā, lai nepiedzīvotu nevajadzīgus strīdus tuvākajā nākotnē.

Skorpions Viss tomēr neies tik gludi, cik tu vēlētos! Neīstais laiks, lai strīdētos, tas tāpat neko neatrisinās! Velti vairāk laika sev, nevis cilvēkiem, kas tev neko nenozīmē.

Strēlnieks Iesaistoties jaunās attiecībās vai projektos, domā divus soļus uz priekšu! Šodien, iespējams, būs nepieciešama kāda palīdzība, nebaidies to paprasīt!

Mežāzis Piemērota diena, lai pilnveidotos profesionālajā jomā, jo rezultātā atradīsi jaunus domubiedrus! Parādīsies jaunas iespējas, kuras pieņemt būtu vēlams tikai pēc kārtīgas apdomāšanās.

Ūdensvīrs Šodien tevi kāds, iespējams, centīsies apmānīt, taču tici savai intuīcijai, turot acis un ausis vaļā! Esi piekāpīgs, lai netiktu iesaistīts nevajadzīgā strīdā.

Zivis Nepiemērota diena, lai atzītos jūtās un atklātu nākotnes plānus. Esi ieturēts, dziļās diskusijās par savu privāto dzīvi neiesaisties!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)